| Alexandru_Ciobanu_2000 a întrebat:

Salut, am 13 ani fac 14 anul acesta si am 1, 68-1,69 inînalţime. Stau la ţara, de mâncat nu e problema, că mănânc sanatos. Vara eu fac 2 luni baschet, si 1lună inot. Cum as putea face peste 1, 75 -1, 76 înalţime până la anul în vară?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate,e foarte bine ca faci sport, continua, insa cresti cum te lasa Dumnezeu momentan, cine stie ce metode inventeaza cercetatorii britanici, insa eu am 13 ani, pe 29 iulie fac 14 si deja am 1.77-1.79(mam masurat iarna trecuta si aveam 1.77 insa cresc repede deci poate am mai mult).Da nu iti fa griji ca o sa cresti inalt,adica nu esti scund, daca erai pitic mai ziceam, da o sa cresti, toti baietii cresc in inaltime la pubertate, o sa incepi sa cresti in inaltime cam atunci cand o sa iti creasca in marime penisul.

6 răspunsuri:
| Doddy_Doddy_1988 a răspuns:

Daca ai avea raspuns la intrebarea ta... la 18 anisori o sa ai 1, 92 laughing!
Basketul te ajuta mult sa te inalti! Sfatul meu : daca tot practici un sport... incearca sa il practici mai des sa ai si rezultate laughing)

| Alexandru_Ciobanu_2000 explică:

Dar,tu vezi ce inaltime ai t tu la aceeasi vârsta, cum aşa!?

| MineGame a răspuns:

E usor! Prindete de o bara de sus agatat cu mainele de ea si stai cam 2 minute (120 secunde) prins de ea apoi da-ti drumul forta gravitationala o sa te traga si asa o sa cresti! De 3 ori pe zi e bine. Daca nu, incearca sa sari in inaltime si intinde-ti toate oasele prin saritura. Joaca basket si practica inot!
S-ar putea si fotbalul sa te ajute la corner cand trebuie sa sari dupa minge!

NOROC!

PLS FUNDA!

| TheWalker11 a răspuns:

Nu prea poti, depinde de genetica tawinking totusi continua cu baschetul si innotul sa te mai inalti cativa centimetrii happy
Bafta!

| Ianos0502 a răspuns:

Dupa ce faci sau praactici un efort fa sttreching. ( adica gimnastica si intindete cat mai mult. Gen: fandare cu prins de picior sau prins de ambele picioare sau ridicari pe varfuri cu mainile ridicate)

| Alexandru_Ciobanu_2000 explică:

Ok vă multumesc de propuneri.