|

Salut! Am 14 ani si as vrea sa practic un sport.Mi-ar placea foarte mult gimnastica,(am inteles ca trebuie inceput de la o varsta frageda),dar m-am gandit si la handbal sau tenis de camp.

Vreau o parere,tinand cont de varsta pe care o am si de faptul ca nu prea am facut sport,dar avand o dorinta foarte mare, as putea practica un sport dintre acestea?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu gimnastica si handbal nu e am, dar eu am facut tenis de camp si este chiar foarte frumos, eu personal ti-as recomanda.big grin Succes in ceea ce vrei sa alegi.

| a răspuns:

Poti sa practici absolut orice sport vrei la orice varsta atata timp cat nu te gandesti sa faci performanta. Pentru performanta, da, sunt sporturi care trebuie incepute de mic, dar nici acolo nu e regula universal valabila. Fa ce te atrage mai mult, vezi cum e, daca iti place, daca nu il schimbi, simplu.
Felicitari pentru initiativa.

| a răspuns:

Categoric tenis, e foarte misto, dar ai putea incerca si inotul sau volley. In general orice sport e ok, dar depinde si de gusturile tale.

| a răspuns:

N-o sa te mint, sa faci vreun sport, dintre cele enumerate de tine, de performanta, este putin probabil. La handbal ai singurele sanse, insa este foarte greu. Gimnastica poti sa ţi-o scoti din gand, iar tenisul, daca nu cumva ai vreun talent nativ, la fel. La handbal poti sa mai speri, insa e foarte greu. Cu foarte multa munca, poate vei reusi.