anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu cateva intrebari pentru cei care s-au aflat în situația mea!
In primul rand, vreau sa spun ca sunt fata si am 11 ani(aproape 12).
De la 4 ani am inceput sa fac diferite sporturi,cum ar fi:balet, karate, Taekoando,atletism,dansuri și multe altele de acest gen! Însă,dorința mea cea mai mare a fost sa fac balet si gimnastica! Balet am facut, a fost o perioadă minunata din viata mea, dar a trecut, Si nu mai imi doresc sa practic acest sport!
Referitor la gimnastica... Nu am putut face până la acesta varsta din mai multe motive..cum ar fi:
- In orasul meu se făcea gimnastica decât în 2 locuri la care nu puteam sa ajung, iar părinții erau la servici in acel timp
--părinților le era frica sa nu ma accidente
Etc.
Acum, s au mai diversificat locurile unde se face gimnastica..Si am reusit sa o conving pe mama mea sa ma lase sa practic acest sport! Am aflat de această sala pro intermediul unei prietene de familie.
Acum vin si intrebarile:
1: Este prea tarziu sa ma apuc de gimnastica, ținând cont că am facut mai multe sporturi si sunt elastică?
2:ce credeti ca ar trebui sa am in "gentuta" de gimnastica?
3:ce voi face în zilele cand voi avea menstruatie?

Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Si eu am facut gimnastica cand eram mic de la 12 ani, deci nu e tarziu sa te apuci, o sa te obisnuiesti in timp cu exercitiile si cu restul aparatelor etc, eu am facut de performanta 8 ani. Iti vor spune antrenorii de ce ai nevoie in gentuta, in principiu de haine de antrenament, incaltari specifice si banda pentru incheieturi, de restul lucrurilor iti vor spune ei. Cand ai menstruatie nu stiu ce vei face, dar nu este o problema deoarece exista numeroase exercitii pe care le poti face si nu trebuie neaparat sa faci spagat si chestii de genul, ii spui antrenoarei si ea stie cel mai bine ce te va pune sa faci, doar a trecut si ea prin asta plus ca lucreaza sau a lucrat si cu alte fetite, asa ca nu-ti face griji va fi totul bine.

3 răspunsuri: