Nu trebuie sa bagi ca spartul ca sa nu faci supraalimentare si sa te doara stomacul vreo o saptamana, ca sa cresti in masa, pe langa antrenament trebuie sa dormi bine. ATENTIE, nu mult, ci bine. Adica nu e tot una sa te culci la 3 noaptea si sa te trezesti la 11 ca tu ai 8 ore de somn sau sa te culci la 10-10 jumate si sa te trezesti pe la 7, 8. Trebuie sa dormi calitativ deoarece somnul contribuie foarte mult. Mananca minim 3 mese pe zi, vreo 2 banane pe zi sa mananci, poti sa iti faci un shake proteic din lapte, banane, unt de araide, etc. Si iti mai dau inca un pont
, fiecare are un tip somatic. Tu esti ectomorf, cauta pe net antrenament cu greutatea corpului ( calisthenics ) pentru ectomorfi. Cu mare placere, sper ca te-am ajutat si multa bafta si spor!
Multumesc! Eu dorm aprox 6-6ore junate pe zi pentru ca sunt in clasa a 8 a si am examen si ma stresez, dar la vara o sa incerc sa dorm minjm 8-9 ore
Foarte bine! Incearca sa dormi minim 7 si putin, dar cel mult 9 ( dar sa fie de calitate, asta insemnand sa te culci pe la 10-10 jumate
). Bafta multa la examene! Numai bine!
Cipi1212 întreabă: