| TheIceFury a întrebat:

Salut, am 16 ani si petrec mult timp pe scaun in fata calculatorului si m-am ingrasat putin la burta si in special la picioare, imi spuneti si mie niste exercitii pe care le-as putea face acasa?
Sau niste activitati.
Cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| snooooop a răspuns:

Salut, Reddssx.Te inteleg, odata cu venirea veri vrei sa ai un abdomen "BOMBA". Daca faci exerciti acasa, rezultatele se vor vedea foarte tarziu, poate ca nici nu se vor putea vedea, pentru ca exista sansa ca tu sa nu faci corect exercitile, iar grupele de muschi sa nu fie antrenate corespunzator.Iti recomand sa te duci la o sala de FORTA, sau sa te apuci de un sport, cum ar fi BOX-ul, sau MMA-ul, pe care le consider doua sporturi adevarate, iar la varsta ta se poate orce.De ce ti-am recomandat aceste doua sporturi? Pentru ca antrenori sunt foarte DRASTICI, iar asta te va motiva si pe tine.Lasa' calculatoru ala, gaseste-ti o prietena / iubita cu care sa iesi in oras, fa ceva care iti ocupa timpul.
Oh, da, poti incepe si o dieta, mai usurica.
Mult succes.

4 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Salut!

Pai ai putea sa dansezi, sa faci flotari, abdomene, extensii(eventual iti poti cumpara un set de greutati)
Un exercitiu bun pentru gambe : te pui cu varfurile picioarelor pe pragul usii, tii in maini ceva greutati si incepi sa te ridici. Lucreaza bine gambele.

Spor!

| Christinne11 a răspuns:

Abdomene big grin

| king992 a răspuns:

Salut! încearcă să ți ceva regim și să faci flotari si geno-flecxiuni...asta e parerea mea

| FlorinaDodo a răspuns:

Abdomene si genuflexiuni. Poti descărca de pe magazin play o aplicație pentru asemenea exerciții care ajuta foarte mult, iar în scurt timp va da rezultate. spun pe proprie experienta.