| Cristi151 a întrebat:

Salut,
Am 17 ani si undeva la 73 kg, 1.91 m. De saptamana viitoare vreau sa ma reapuc de sala si vreau sa va intreb ce proteine imi recomandati? Vreau pentru cresterea maseri musculare rapide.

Funda.

Răspuns Câştigător
| N0xEterniS a răspuns:

Daca vrei sa cumperi Whey, iti recomand cu incredere Gold Standard 100% Whey. Toate brand'urile celelalte se masoara si se compara cu minunatia asta.
Daca vrei sa cumperi Casein, iti recomand Gold Standard 100% Casein.
Amandoua proteine sunt fabricate de Optimus Nutrition, o companie votata ca fiind cea mai buna din lume cand vine vorba de suplimente.

In caz ca nu stii, Whey se absoarbe rapid in corp pe cand Casein se absoarbe lent. Whey e buna direct dupa sala, Casein e buna dimineata sau noaptea, cand esti in stare catabolica.

2 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Ia cand vrei proteine, nu are importanta asa de mare. Daca mananci inainte de sala, oricum in muschi vor fi stocati carbohidrati si proteine. Nu cred ca e o diferenta prea mare intre firme, poate doar renumele. Exista 20 de aminoacizi, crede-ma, nu a inventat nicio firma unul nou care sa te ajute sa cresti in masa musculara. Nu te astepta la minuni, daca alimentatia ta este bogata in proteine (2g/kg corp) nici nu ai nevoie de suplimente.

| CatalinAlex888 a răspuns:

Cristi151,ai practicat vreun sport de ai ajuns la acesta înălțime sau ai crescut natural? Intreb deoarece as vrea sa mai cresc.Am 15 ani fara 2 saptamani si 1.84.