| BangArang001 a întrebat:

Salut, am 18 ani, 1.75, greutatea 76...
am facut sala o perioada lunga de timp, dar am abandonat pentru ca a intrat unu in mine la schi, am fost internat cateva saptamani in spital, si doua luni mi-a interzis doctorul sa practic activitati solicitante, si in vremea asta am pus ceva grasime pe abdomen, intrebarea >mea spuneti-mi niste "burnere" pentru grasimea abdominala, nu am foarte multa, vreau sa o fac sa dispara de tot, ce imi recomandati (ceva ce ati incercati voi sau stiti ca se merita cu produsele respective), pe langa exercitii?
multumesc!

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

In primul rand trebuie sa mergi la sala deoarece acolo ai tot ce iti trebuie.Un burner bun ar fi cel de la Biotech USA sau cel de la Dymatize.De la Biotech(Super Fat Burner) stiu un prieten care a avut rezultate foarte bune cu el.In jur de 10 kg slabite. Sfatul meu este sa combini Super Fat Burner cu aminoacizi pentru a avea rezultate rapide.

4 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Bună ziua, în principiu exerciţiile este cheia grăsimi, mişcare nu creme, sau alte prosti. Să dispară poţi dar trebuia să vrei tu, cel mai bine de duci la un medic nutriţionist şi îţi spune exact ce ai de făcut, ai 18 ani, trebuie să fi descurcăreţ.
O zi bună!

| Hades98 a răspuns:

Sincer, cu produsele nu ma am eu si din astea.
Incearca sporturi ce ti-ar solicita abdomenul.
Ex abdomene incearca sa faci pana simti ca te inteapa si iti pusca muschii smug.
Si lasa chipsurile, e-urile, sucurile cu acidwinking

Bafta!

| BangArang001 explică:

Multumesc inca o data de raspunsuri