| ElGreco88 a întrebat:

Salut, am 18 ani si as dori sa i-au suplimente proteice, am 185 cm, 75 de kg si fac sala de 1 an...Ce suplimente proteice recomandati? as vrea sa fie de calitate. Si daca sunte-ti pro sau contra suplimentelor proteice +argumentare.Dc contra, dc pro! Multumesc

11 răspunsuri:
| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Pro pentru ca te ajuta sa te dezvolti te ajuta la sala pentru a iti creste abilitatile in sala de forta cresti in masa si odata cu masa si in forta, proteine de calitate dar sunt scumpe gasesti al mega proteinewinking

| VitalyDeMarco a răspuns:

Sunt impotriva suplimentelor 100%! Iti distrugi sanatatea prietene.

| dustru a răspuns:

Ar mai trebui sa adaugi ceva kg, cam vreo 10. suplimentele nu ti le-as recomanda, pentru ca o buna parte din ele s-au impus pe piata datorita publicitatii agresive, nu neg sunt care-si justifica pretul bla, bla... Da, ajuta frate, personal nu le-am incercat nici nu am de gind, am printre cunoscuti care isi administreaza...Insa vreau sa adaug ca S.Proteice sunt pentru persoane care vor efect rapid, avind in acelasi timp un regim alimentar inadecvat (in cele mai dese cazuri). Vrei sa fii sanatos si puternic manifesta rabdare, vrei sa fii superputernic pentru citeva luni, apoi cu virsta sa simti ca organismul pur si simplu e stors, depinde de tine. Fa un test, stabileste-ti un orar al meselor incit sa fie sa maninci 6 pe zi, si mergi la sala timp de 3 luni, si te asigur ca iti urci acele 10 sau 15 kg de muschi pe tine.

| cristi1505 a răspuns (pentru VitalyDeMarco):

Foarte inteligent! Ce gasesti tu in suplimente gasesti si in alimentewinking.De exemplu proteine(se gasesc in lactate,carne, oua etc.), carbohidrati(se gasesc in cartofi, orez, fainoase etc.) si asa mai departe.NU PATESTI NIMIC DACA IEI SUPLIMENTE!

| Cosmin86 a răspuns (pentru VitalyDeMarco):

Povesti si mituri, DEMONSTRATE false de peste 30 de ani.

Nu mai repeta ca o moara stricata ce auzi de la inapti care habar nu au despre ce vorbesc

| ElGreco88 explică (pentru dustru):

OK, multumesc pentru sfat, dar ai putea sa imi dai un exemplu de alimentatie cu 6 mese pe zi? De exemplu care il ai tu.Multumesc.

| dustru a răspuns (pentru cristi1505):

Stii care-i diferenta? sp sunt produse pe cale chimica. Insa daca iti dai seama la nivel de celula cum decurge sinteza a unei oarecare proteine, si ca unele din ele denaturind provoaca apoptoza celulei, avind dereglat sistemul de reparatie, dereglarea fiind provocata de diversi factori de natura straina, in cazul nostru sp, atunci te mai pune pe ginduri chestia asta.E un exemplu pur teoretic, desi nu trebuie neglijat.

| dustru a răspuns (pentru ElGreco88):

Daca organismul tau nu manifesta intoleranta la lactoza atunci lasa in lista laptele, deci orarul meu:
6.30 2 pahare cu lapte cald (daca procuri de la magazin e important sa nu-l fierbi, caci isi pierde tot din putinul care-l are), plus 4-6 de gaina prajite perfect, 200 -300g de ficat de vacuta, piine alba la discretie, poti sa adaugi si unt, la final ceva fructe.
9/10 piept de pui cu ciuperci, salata, fructe si un pahar de lapte
13/14 Ardei umpluti (important e sa aiba si ceva canre prin orez) 1 / 2 pahare cu suc, piine alba -cantitate la discretie
17/18 fasole facaluita cu ceapa, ciorba de burta
20/21 mici de casa, sau kotleti cu niste legume pe fundal, ceva de baut suc, apa, lapte
22.30 fructe, suc sau chefir cu putine copturi
30 min plimbat pe afara
23.30 deja adormit.

| cristi1505 a răspuns (pentru dustru):

Frate stai asa! Arata-mi un spotiv care a patit ceva din cauza suplimentelor. Daca tu prin suplimente ai intelege steroizi...mai bine lasa.Ma rog fiecare cu parerea lui!

| dustru a răspuns (pentru cristi1505):

Prietene stiu eu ce sunt steroizii si ce sunt suplimentele, mai mult decit iti faci tu iluzii, studiez la facultate biologie moleculara totusi.

| cristi1505 a răspuns (pentru dustru):

Ma bucur! Bafta in continuare!