| Ingeru007 a întrebat:

Salut,as vrea si eu sa stiu cum se pariaza la pariuri sportive/caini as vrea sa stiu totul despre acest pariu. Cum se cere biletul la casa ..nu de alta da. ..nu sunt sigur si cred ca ar fi mai bine sa stiu.Si as vrea sa mai stiu si cota minima/maxima de pariat, in cat timp se termina cursa etc.daU funda.

Răspuns Câştigător
| LexaHD a răspuns:

Pariu Direct. Acesta este un pariu foarte usor. Trebuie sa pariati pe cainele care credeti ca va castiga cursa. Unele agentii de pariuri vor lista cote pentru fiecare caine participant la cursa.
Pariu pe loc. Trebuie sa pariati pe un caine care credeti ca va castiga in top 2.
Pariu pe spectacol. Trebuie sa pariati pe un caine care credeti ca va castiga in top 3.
Pariuri peste bord. Acesta este un pariu unde trebuie sa alegeti un caine care credeti ca va castiga in trei domenii: loc, victorie si spectacol. In cazul in care cainele castiga cursa, colectati banii pentru cele trei domenii. In cazul in care cainele iese pe locul doi, colectati banii doar pentru loc si spectacol, iar in cazul in care cainele pe care ati pariat iese pe locul al treilea, colectati banii doar pentru spectacol.
Alege 6. Pariati pentru cainele care credeti ca va castiga sase curse consecutive.
Alege 3. Pariati pentru cainele care credeti ca va castiga trei curse consecutive.
Prognoza directa. Acest tip de pariu este acceptat doar in Regatul Unit. Se pariaza pe doi caini care trec linia de sosire, tinanduse cont de orinea in care acestia finalizeaza cursa.
Previziuni inalte. Acesta este un alt tip de pariu pentru Marea Britanie. Se pariaza pe trei caini care trec linia de sosire, tinanduse cont si aici de ordine.
Pariu combinat. Aceasta modalitate de pariu va da posibilitatea sa pariati pe doi pana la patru caini, care vor trece linia de sosire in ordine.
Prognoza inversa. Pariati pe doi caini la alegere care credeti ca vor termina in primele doua locuri, indiferent de ordinea in care acestia doi finalizeaza cursa.
Superfecta. Pariati pe patru caini la alegere care credeti ca vor termina cursa, specificand ordinea acesora pentru final.

0 răspunsuri: