| BaconDavid2007 a întrebat:

Salut, cam ce biciclete bune as putea găsi la Decathlon Pitești? Cam între 2000-2500 de lei

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La banii aia is ca si telefoanele bicicletele. daca iti trebuie sa urci sa sari cu ele sa mergi pe dealuri cu 2500 de praf se face ca n are dotari de top gen schimbator frane anvelope etc. daca iti trebuie sa te plimbi asa usor duminica 2-3 ore gasesti si la banii aia da la decathlon nu cred ca iti plac ca is tot din alea de 10 mil sau nu stiu da mie nu imi plac uita-te pe siteul ul asta asa informativ sa vezi preturile si ce faine sunt si ai de unde alege www.bellabike.ro eu tot ca tine am fost la inceput zic hai sa imi iau bicicleta, zic mai mult de 2500 nu dau pe ce drac ii o bicicleta si iau una cross noua facute in Bulgaria o fost 1800 cam asa dupa ce ma dau asa incet adica doar oras nu altceva tot probleme ba schimbatorul era din gama shinano tourney adica cel mai slab ba nu schimba ca freca nu stiu ce ca nah ca la telefoane procesor slab pe unu ieftin. vreo 3 luni si am vandut o pe olx. gata m-am experimentat am tot citit despre ele si am luat una brand merida an 2021 4999 in cap cadru mare xl roti pe 29. i-am schimbat pedalele cu metalice onca 250 dou pedale. scaunu ca ala original te rupea la fund. led de seara fata spate, cric vitezometru inca 1000 de lei toate deci 6 mi cu totul. m-am dat o vara cu ea ii ca si noua in beci acoperita frumos ca un bibelou. bun ma dau intr o zi cu una a lu cineva mtb haibike ii zice gen cu baterie electric asa., racheta nu alta cand pedalai parca te impinge cineva din spate asa usor merge si foarte tare., gata nu imi mai trebuie merida vreau haibike asta noua ii peste 100 de milioane clar nu am banii aia visez doar la una nici nu ii adun ca mi se pare foarte mult sa dau pe o bicicleta 120 de mil vechi.iar alea mtb enduro full suspention se vand pe olx peste 2 mi de euro second asa ca acum iti cam dai seama ce iti da dechatlon la banii aia. poate tu nu esti asa mare fan mtb ca nici eu nu sunt da am vrut tot mai mult dupa prima acum stau cu ce am ca nu am bani de un mtb haibike. daca vrei sa ma intrebi de branduri ce vrei sa ti iei imi zici si o caut pe net si iti zic daca merita sau cum ii cu dotarile etc.,

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

MTB - Rockrider, cel mai bun model vindut in Romania.
Cursiera - Triban

Dar, cu banii astia, gasesti pe olx sau pe publi24 ceva mult mai serios. Doar ca second hand, dar poti prinde una putin folosita.
Sau, pe www.dirtbike.ro, la sectiunea Bazar, dar acolo sunt preturi ceva mai mari, insa e un site dedicat impatimitilor de biciclete, si te asigur ca nu vei avea surprize, eu am luat de acolo n piese pentru bicla mea, si niciodata cu probleme. E la mine prima optiune cand am ceva de cautat in domeniu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu merita sa dai atîtia bani pe bicicletă

| cristi202 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Unii dau si 1500 de euro. E o nebunie, nu? happy Nu si pentru pasionati! Eu as da, daca as avea. Cind ai virusul in tine, dai oricit ca sa ai ce e mai bun.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru cristi202):

Ai dreptate

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu e musai sa fie acolo, daca le au pe site le poti comanda si sa iti faca livrarea la Decathlon acolo sau eventual acasa. Te duci frumos pe site, vezi ce au intre 2000 si 2500, alegi una conforma cu nevoile tale. In gama asta de pret nu sunt nici de rupt muntii in doua cu ele, dar nici de unica folosinta.winking

| Țoglă a răspuns:

Te poți uita la ei pe site. Mai ai și varianta celor de la Pegas.