| OpreaMarian a întrebat:

Salut, ce înseamnă să practici un sport anume? Trebuie neapărat sa îl faci la o sala anume? Deoarece am auzit multă lume ca face x y z și eram curios dacă îl poți practica acasă în sens de antrenament. (fără antrenor)

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur, acasa poti practica sah de exemplu, care este tot un sport al mintii.
Sau poti face gimnastica, aerobic, cardio daca ai o bicicleta ergonomica sau una cu pedale si iesi zilnic sa faci cate 20-30km.
Tot acasa poti face yoga, plankuri, sarituri cu coarda, ridicatul greutatilor sau alergatul cu greutati (in jurul casei sau al cartierului).

Răspuns utilizator avertizat
| HUAWEHUAWE a răspuns:

A face un sport anume :
fotbal - te inscrii la un club de juniori (cu alta varsta nu te incadrezi la sportul asta)
te antrenezi acolo pana la 15 ani minim cand in functie de potentialul tau poti fi cautat de un club de seniori (de la chindia la barcelona, munchen sau tottenham )

a practica un sport ca si pasiune :
ai un program pe saptamana cand ai activitati in acel sport.
inveti pe acasa, practici (prin locurile amenajate pentru sportul asta, nu in competitii oficiale ) si atunci tu practici un sport din pasiune SAU pentru performata varianta 1.

Performanta se incadreaza la nivelul in care intervin : banii(salariu), incadrarea ca sportiv ( fotbalistul lui dunarea Braila a2-a ) si te aflii in toate cele folosite in sportul respectiv :
transferi, realizari (CONTATE NU PASIUNI ) etc

Răspuns utilizator avertizat