Ei bine Undertaker a fost si va-fi in continuare un personaj controversat in lumea Wrestling-ului.
Ei bine de cand a debutat in lumea wrestlingu-lui el a vrut sa inspire frica in oponentii lui venind cu ciorii in ring in sicrie, adus de druizii sai.Ei bine in decursul timpului Undertaker a avut mai multe personalitati.
Ca si Dead Man, Big Devil etc.
Ei bine Undertaker a debutat in Wrestling in 1991 la ca fiind ultimul om din echipa lui Ted Dibiase, a debutat alaturi de tatal sau Paul Bearer.
Undertaker locuieste in Texas, are 48 de ani.
Undertaker are si o serie de neatins in lumea Wrestlingu-lui de perofrmanta.
Si anume 21-0 la cel mai mare Ppv al Wwe-ului si anume Wrestlemania.
Undertaker a inventat si 4 meciuri in Wwe:
1.Hell in A Cell primul meci a avut loc la Bad Bood 1997 impotriva lui HBK Shawn Michaels, meciul sfarsindu-se cu infrangerea lui Taker, dupa ce fratele sau Kane si-a facut debutul, rupand usa custii si executand-ul pe Take cu un Toumbstone.
2.Casket match, un meci care se poate termina doar daca un om intra in sicriu.
3. Buried alive match primul meci de acest meci a avut loc la Unfrogein 1998 impotriva lui Kane, meciul sfarsindu-se cu Kane plecand cu mana in flacari dupa acel meci.
4. Buried alive match, un meci care se poate termina doar daca iti ingropi de viu atversarul.
Funda?
Vezi detalii despre Undertaker la link-ul:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Undertaker
Imi cer scuze mi-am adus aminte ceva ce nu am scris mai jos:
Numele real al lui Taker este Mark William Calaway nascut pe 24 martie 1965.
Undertaker a avut mai multe personalitati ca:
Ministry of Darkness (1999)
American Bad-Ass/Big Evil
Manevre de final al Fenomenului:
The American Bad Ass
Red Devil
Big Evil
The Living Dead
The Deadman
Deadman, Inc.
Dead Man Walking
The Lord of Darkness
The Personification of Evil
The Phenom
The Conscience of WWE
The Prince of Darkness
'Taker
The Demon of Death Valley
Manevre de final:
Tombstone Piledriver
Tornado Tombstone Piledriver
Texas Piledriver
Last Ride (Elevated powerbomb)
Chokeslam/Double Chokeslam-făcut împreună cu un partener sau el singur
Heart punch - în WCW
Iron claw - înainte de 1995
Death Valley vicegrip (Gogoplata)
Realizari ale lui Undertaker:
1.Neinvins la Wrestlemania 21-0
2.Castigatorul Royal Rumble 2007
Titluri castigate:
WWE/F : WWE/CHAMPIONSHIP(4), WWE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP(3), WWF HARDCORE CHAMPIONSHIP(1), WWF WORLD TAG TEAM (6)CU KANE, BIG SHOW, THE ROCK ȘI STONE COLD STEVE AUSTIN WCW WORLD TAG TEAM(1) PWI: CLASAT PE LOCUL 2(2002),5(2007,1998),6(2008,1997),8(1999,2010)
The Undertaker este cel mai bun wrestler din istorie. A debutat în anul 1990. La WrestleMania deține un adevărat record. El are 23-2.
Skumpkatine întreabă: