| 4Cooled a întrebat:

Cum as putea progresa la tractiuni? N-am facut in viata mea o tractiune.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar exersand zilnic.

| Gruzzly a răspuns:

Progresia e data de nivelul de dificultate dat însă asta se face cu timpul. La început le faci pe ala simple însă nu o sa poti sa faci multe, după un timp o sa fii capabil să faci mai multe, iară dupa un timp trebuie sa treci la noi techinici avansate însă cu timpul o sa le faci pe toate.Cel mai important e începutul si dupa parcursul iar finalul o sa fie rezultatul tau. Succes!

| AnastasiaK a răspuns:

Ai aici cateva moduri in care te poti antrena pana sa reusesti sa faci tractiuni:

1. Tractiuni negative - te ridici cu ajutor (fie folosesti un scaun, fie te impinge cineva) si te lasi in jos cat mai incet posibil.

2. Izometrie - te ridici in acelasi mod ca la 1, dar in loc sa cobori, mentii pozitia cat mai mult posibil.

3. Tractiuni asistate - exista aparate pentru asa ceva, dar daca nu ai acces la niciunul sunt la fel de utile benzile elastice. Ai aici exemplu: https://youtu.be/RKLLh8dHRhg

4. Ramat invers - il poti face la orice bara, la paralele sau la inele, depinde de care dispui.

| Celcestietot a răspuns:

Salut! Pur si simplu trebuie sa iti imbunatatesti anduranta prin cat mai multa practica si este necesara microtrauma tesutului muscular a grupelor de muschi cu care lucrezi, pentru a prinde forta vitala unei noi repetari in plus. Trebuie sa tragi cat mai tare de tine, caci fara efort fizic nu vei reusi, este necesara o expresie faciala asemenea unui bodybuilder profesionist in timpul antrenamentului sau dupa terminarea acestuia si asta ti-o spun ca sa iti dai seama cum trebuie muncit.