| Vali215 a întrebat:

Dacă faci un sport de contact prinzi mai multă încredere în tine? Nu am deloc încredere în mine

Răspuns Câştigător
| Reghqen a răspuns:

Da, ameliorează autostima, încrederea în tine, deoarece prin lupte, prin bătăi și prin dureri corpul, mintea se obișnuiește la durere și cu timpul îmbunătătește și încrederea în tine, te scapă și de frica care o ai sau o aveai la început!
O să pierzi mult, des, dar ține minte că trebuie să te ridici mereu și să dobori adversarul! :->

12 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Traim intr-o. lume in care violenta este la ordine zilei. Este bine sa faci un sport de contact. Totul se va schimba nu numai increderea in tine.

| Drimmero a răspuns:

Categoric te disciplineaza si te face mult mai curajos.

| minrest a răspuns:

De fapt, increderea in tine provine din stima de sine; trebuie sa afungi sa te stimezi mai mult. Ca sa te stimezi mai mult, trebuie sa ai realizari recunoscute de altii. Orice concurs, un sport, si mai ales rezultate scolare bune. Chiar si la o materie, tot e mai mult decat nimic.

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Deasemenea, realizari profesionale, daca vezi ca poti sa faci ce altii pe acelasi post, nu pot, creste mult stima de sine, fara sa simti. Nu o simti, dar efectul si-l face!

| TheGentleman a răspuns:

Nu, nu o să te ajute. O să fii ciuca bătăii

Ca ăla de la fotbal care juca pe post de portar, dar se ferea de minge ca ariciul când dădea unul bombeu laughing

Sport faci după ce capeți încredere în tine... Nimănui nu-i plac coechipierii fricoși sau adversari

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheGentleman):

Nu e sport de echipa, ca sa aiba "coechipieri". Si chiar capeti incredere in tine.
"O să fii ciuca bătăii", serios? NIMENI nu e asa ceva la un club de lupte, nu e terenul de fotbal unde joaca toti taranii dobitoci.

| TheGentleman a răspuns (pentru Cosmin86):

Serios? Dar ce pățesc ăia care instinctiv se retrag într-un colț?

Moroșanu, Mayweather etc niciodată nu și-au menajat adversarii

Dar ăia de la UFC?

Chiar crezi că un fricos le-ar face față laughing

Mircea Badea e mic copil

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheGentleman):

Vorbim de antrenamente, nu de meciuri. Crezi ca te baga direct la meci?

1. Cei care vor meciuri trebuie intai sa aiba macar cativa ani de antrenamente (fara asta nu te baga, ca risti sa faci clubul de ras)

2. Sunt multi care doar se antreneaza si nu participa la meciuri, oameni care se antreneaza de peste 10 ani. Si au o super incredere in sine!

Da, la meci e cu totul altceva, acolo e "alta lume".
p.s.: nu-l mai da exemplu de domnul "5 secunde" de la Antena 3 laughing

| AnastasiaK a răspuns (pentru TheGentleman):

Presupunand ca unul care "instinctiv se retrage in colt" ajunge in ring (desi la un club si la o promoție/competiție care se respecta NU se va intampla asta), regulamentul este facut sa protejeze sportivul. Exista varianta (1) unde antrenorul, vazandu-si sportivul depasit, arunca prosopul si (2) arbitrul vede ca unul dintre sportivi este net superior si are dreptul sa opreasca meciul. In ambele cazuri se declara TKO si se intampla inainte ca oricine sa devina "ciuca bătăii".

Apoi, tu crezi ca daca te apuci maine de sport de contact, te bati in UFC? Pai ca sa ajungi acolo trebuie sa ai un palmares, iar daca ai, inseamna ca esti bun. Daca n-ai, te bati cu unul la fel de praf ca tine, nu accepta un luptator bun sa-si piarda timpul cu oricine. Ce a facut Tedi atunci a fost o RUȘINE pentru toti luptatorii si a fost aspru criticat si judecat de multi luptatori dupa faza aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să ai încredere în tine. Esti cea mai importantă pentru tine! Dacă faci ceea ce iti place prinși încredere în tine. Te descurajează cineva sau de de nu ai încredere?

| AndreeCdu a răspuns:

Fă teatru ca să scapi de emoții și să capeți încredere în tine. De unde ești?

| vpsdavidvps a răspuns:

Depinde si ce varsta ai.Increderea in sine o poti dezvolta si singur nemaispunând prostii de genul "sunt prost" "nu pot face nimic".Dar un sport de contact nu strica mai ales in perioada asta.