| Robertmihai133 a întrebat:

Eu mi-am format un obicei dimineata. Cand ma trezesc bag vreo 20 de flotari după ma duc la baie si toate cele. Ajuta cu ceva sau sunt degeaba?

19 răspunsuri:
| CatalinB11 a răspuns:

Ti-ai format un obicei foarte bun si te sfatuiesc sa continui. Succes!

| Skarr a răspuns:

Da ajuta foarte mult. Mi as dori sa pot face si eu dar abia ma trezesc dimineata.

| Nirvanaaa a răspuns:

E foarte bine, tine-o tot așa happy.

| Irinelp a răspuns:

Da ajută, pentru sanatate sunt foarte bune mai ales pentru efortul cardiac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte bine și mi-ai adus aminte că ar trebui să mă reapuc și eu de exerciții.

| Adry05 a răspuns:

Dacă faci flotările alea cu scopu de a deveni mai atletic, ar trebui să mărești număru cu măcar 5 în fiecare dimineață. Corpu se obișnuiește cu efortul și nu îl mai resimte la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e degeaba, e bine pentru inima dar in rest, nu

| unom12345 a răspuns:

E bine! Bea un pahar cu apă imediat după ce te trezești, apoi fă flotările.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Skarr):

Am si eu o întrebare mai de prost așa...și pentru tine și pentru toți care i-ați spus că ajută "foarte mult":

Ce ce ajută să faci 20 amărâte de flotări? Chiar și în alt moment al zilei, nu dimineața. Sunt doar 20, nu e vreun antrenament.

Și mai pun o întrebare: cum naiba e benefic să te apuci să faci ORICE exercițiu imediat cum te-ai trezit, fără niciun fel de încălzire? Cum? E benefic să ai probleme cu articulațiile în viitor? E suficient să bagi flotări și la prânz/seara direct neîncălzit ca să-ți f*ț* umerii/coatele pe termen lung...să le faci dimineața când chiar ești "amorțit" ca lumea e cireașa de pe tort.

Măcar ziceți si voi "bă, nu știu, eu nu fac sport, n-am nicio trebă, dar PARE ok din punctul meu de vedere de total necunoscător".

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Azi dimineata am facut 100 de flotari cand m-am trezit si deja aveam 1 cm in plus la gambe! Nu stii tu cum sta treaba! laughing

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă tot dai evaluări idioate, nu vrei să mă și luminezi cu un răspuns? Sau habar n-ai, dar te simți ofensat că alții știu cum stă treaba cu sportul și tu nu?

| Anuket a răspuns (pentru AnastasiaK):

În loc să îi răspunzi omului, tu te iei de ceilalți, nu știu dacă observi cine se simte ofensat. Eu nu am dat niciun sfat, dar se pare că tu știi tot ce-am făcut și gândesc eu. Cum nu știm să vorbim civilizat, propun să nu mai continuăm discuția.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Anuket):

I-am răspuns și omului implicit prin acel comentariu. Trebuie să ai o nucă în loc de creier ca să nu poți să extragi din răspunsul meu că:

1. 20 de flotări sunt inutile din orice punct de vedere.
2. Nu e ok să fie executate la prima oră, fără o încălzire anterioară.

Spre deosebire de tine și ceilalți care spuneți "foarte bine" fără nicio bază, eu nu doar că am venit cu un răspuns, ci am adus și explicații unde am considerat că e cazul + v-am cerut și vouă care i-ați spus că e foarte bine ce face explicații pe care se pare că nu sunteți în stare să le oferiți.

P.S. Nu am de ce să mă simt ofensată din moment ce pe noi 2 ne despart peste 10 ani de sport de performanță și documentare în domeniu. Doar eram curioasă pe ce baze ai evaluat răspunsul meu, dar se pare că nici tu nu știi (cu 2 i se scrie, apropo).

| Anuket a răspuns (pentru AnastasiaK):

Îți aduc la cunoștință că m-ai pierdut la "ai o nucă", uite că am mai multe. Cum astfel de discuții nu-mi fac bine, acesta va fi ultimul comentariu de la mine către tine. O seară liniștită să ai!

| AnastasiaK a răspuns (pentru Anuket):

Te cred, oi avea două și nu mă miră că te-ai pierdut dacă tu cu ele gândeștiwinking

Dacă te oboseai să cauți un argument pentru prostiile debitate mai devreme, îți făcea bine discuția că învățai ceva din ea. Dar când inisiști să te limitezi la replici de clasa a 7-a bazate pe 0 documentare, poti să porți ce discutii vrei tu că tot nu te ajută. Un om deștept are ce învăța din orice discuțiewinking

| Anuket a răspuns (pentru AnastasiaK):

Cu o asemenea persoană refuz să discut. Am dreptul să fac alegeri, așa că voi întrerupe definitiv posibilitatea de a interacționa. Ești liberă să te descarci pe cei care îți permit.

| raMLesS a răspuns (pentru AnastasiaK):

Atunci cum iti explici ca Sportacus din Lazy Town, cum deschidea ochii, sarea din pat si facea break dance si backflip-uri? laughing
Nu ai vazut ce puternic era? Si manca numai mere laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20 de flotari nu e cine știe ce, dar daca te incalzesti corespunzator nu are cum sa fie mai rău decât nimic. Sa fiu sincer si eu mai fac mici antrenamente de câteva minute pe parcursul zilei pentru a ma dezmorți, flotari, genoflexiuni si fluturari cu niste gantere pe care le am prin casă, plus altele. Deci te trezești, eventual si mănânci, ar fi indicat, faci o incalzire la umeri, triceps, piept si apoi bagi 20 de flotari si daca poti chiar si mai multe si chiar si alte exercitii. Nu are ce sa fie rău atât timp când execuți corect. Da, din punct de vedere al evolutiei in masa musculara sau atleticism, nu va fi de folos mai deloc, dar eu de exemplu când fac asta fac cu alt scop, pentru a ma concentra si a imi reveni la o stare de productivitate, nu fac cu gândul ca ma va ajuta cine stie ce dpdv fizic.

| Robertmihai133 explică (pentru anonim_4396):

Exact. Eu petrec multe ore pe scaun si din cand in cand Mai bag o serie de flotari