| Castielo a întrebat:

Salut fratilor. Deci incerc de mult timp sa merg la sala consistent, am plan de antrenament, zile totul in regula. Dar am o mare problema, mancarea, nu-mi place sa mananc in cantitati prea mari. Adica eu asa as manca sa zicem de vreo 2 ori pe zi dar ca sa ajungi la 2500-- 3000 calorii pe zi cam trebuie sa bagi in tine ca spartul, bine si acum voi o sa spuneti " pai mananci o ciocolata si ai deja 500 de calorii " la mine important e sa mi iau si proteinele necesare. Deci nu pot sa ma tin de sala pentru ca uneori se intampla sa stau 2 zile acasa si cand vad ca n-am mancat mai nimic, sanatate, nu mai am nici un chef, si iar fac pauza o luna de la sala. Aveti vreun secret ceva, voi cum procedati cu alimentatia?

5 răspunsuri:
| Fitzos_Ady_1995 a răspuns:

Cauta alimente care sunt bogate in proteine si calori care au continut mic si carculeaza in asa fel sa sa faci 2500 funda

| tehno125482 a răspuns:

Site potrivit pentru tine:
http://steroizixxl.eu/

| blond1x a răspuns:

Te forțezi puțin măcar 4 mese pe zi, și cu niște "whey protein", bomba! tragi tragi bam muscle man! laughing

| DovleacTurbat a răspuns:

Nu neaparat, eu ma mentin acum cu 3100 si mi le iau din 3 mese câteodată si 2. Daca nu poti manca cantitativ, imparte-ti mancarea in portii mai mici si mananci la fiecare 3-4 ore cate ceva. Alta solutie nu vad decat suplimentele, dar sunt egale cu 0 daca alimentatia nu-i baza.

| AdreAdre a răspuns:

Eu orice mananc nu ma ingras. Mananc numai chips-uri Lay's pungi mari, Chio, dulciuri, cornuri cu ciocolata, biscuiti cu cacao, napolitane cu cacao, jeleuri, prajituri, Merg la magazin iau dulciuri de 50 de lei odata.

Uite ce am mancat intr-o zi https://postimg.org/image/k1xw061np/

Alea le-am mancat toate intr-o singura zi. Si mananc asa mult si iau calorii in prostie de la 10 ani. Acum am 17. Si nu sunt gras deloc. Sunt aproape plat. Daca imi strang burta putin zici ca am facut sala. Mananc dulciuri zilnic, nu e zi sa nu mananc dulciuri de la 10 ani si sunt slab big grin

Aici e vorba si de fizionomie. Unii mananca mult si nu se ingrasa, altii la o punga de chips-uri li se face burta.