anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In curand ma voi apuca de MMA. Am fost la sala m-am interesat si cred ca va fi foarte bine pentru mine. Momentan fac sala dar cum nu se vede nici un rezultat am decis sa schimb sportul. Eu sunt din Iasi si zilele astea am cautat prin magazine niste manusi, dar am descoperit ca sunt destul de scumpe. O pereche de manusi 120 lei pai cu banii astia imi mai platesc sala inca 2 luni. Stiti cumva unde as putea gasi niste manusi mai ieftine sau na daca sunt mult mai bune pentru mine am sa dau banii pe o pereche de manusi mai scumpa, nu as vrea sa am probleme mai tarziu la maini. Dau fundawinking.

3 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Depinde ce rezultat cauti. Daca vrei sa faci muschii, nu e sala de vina ci antrenamentele si alimentatia ta. acelasi lucru este valabil si daca vrei sa slabesti.

Nu stiu care e obiectivul tau dar ai renuntat la sala "pentru ca nu s-au vazut rezultate" si te-ai apucat de MMA. ce rezultat astepti sa vezi de la MMA?

| Cosmin86 a răspuns:

Incearca pe okazii sau pe net.
"Momentan fac sala dar cum nu se vede nici un rezultat ", imposibil sa nu se vada niciun rezultat, probabil ai doar 3 mese pe zi sau te antrenezi gresit

| Castielo a răspuns:

Ce am intrebat eu si ce imi raspundeti voi happy. Sunt multumit de sala, si se vad totusi ceva rezultate, pot sa zic ca mi am format putin corpul dar as vrea altceva. Iar MMA mi se pare foarte tare care ma solicita foarte mult si in plus chiar as vrea sa invat putina bataie.