|

Salut, la sala pe banda cate calori sa arzi pe zi este recomandat? As vrea sa slabesc happy

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Esti in norme cu greutatea. In locul tau as incepe sa fac ceva forta asa mai capeti niste forme si mai dai si din grasime jos.

Am prieteni care se duc la nutritionist. Ala iti palavrageste ce sa faci si ce sa nu, tu o sa uiti in urmatoarea secunda cand iesi pe usa si o sa revii la sedentarism si mancare proasta. Bani dati degeaba si timp irosit.

Cu aia 10km o sa te chinui laughing. Baga cate 3km timp de 5 zile apoi urmatoarele 5 zile baga cate 5km si tot asa. Plus niste exercitii acolo sa mai muncesti si tu muschiul si aia e. O sa te fortezi la inceput cu prea mult si o sa o lasi balta, mai bine ia-o incet si progresiv. happy

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te bai de aici cu 10 km ai tai! Tu abia te tarai pana la scoala si inapoi si vrei sa alergi 10 km incontinuu? Ca sa slabesti mergi la un nutrionist, el te va consulta si iti va face programul si de masa, si ce mananci si sport, totul. Banda este numai de scos bani, nu slabesti fara sa consulti un nutritionist. Si mai lasa haleala la calculator.

| a răspuns:

Ca sa slabesti trebuie sa ai deficit de calorii pe fiecare zi. Adica folosesti mai multe calorii decat mananci.
Gandeste-te ca aprox. 5km de alergat fac cat un amarat de baton de ciocolata.

Depinde ce greutate, inaltime si ce mananci intr-o zi ca sa vezi cati km/calorii trebuie sa bagi la banda.

| explică (pentru MarianM009):

Am 1,78 inaltime, 75 de kg si mananc de 3 ori pe zi 4 maxim. Am incercat sa mananc mancare care nu ingrasa foarte mult dar am mancat si proteine carne de ex big grin

| explică (pentru MarianM009):

Este bine daca alerg 10 km intr o zi? am calculat si ard 812 de calorii.

| a răspuns (pentru MarianM009):

5km de alergat fac cat un baton de ciocolata? sincer nu cred asta