| Tendoy a întrebat:

Mi-am cumparat un sac de box, pe care doresc sa il agat de tavan cu ajutorul unui carlig / dispozitiv de agatare pe care l-am gasit la decathlon. S-ar putea ca intrebarea sa fie destul de stupida. Sacul poate fi montat doar in conexpanduri? are aproximativ 40kg din cate stiu. Iar conexpandurile, sunt doar pnt beton sau merg si in bca? Trebuie sa dau gauri cu un diblu iar apoi infiletez conexpandurile pe gauri? Aveti vreo recomandare la masurile conexpandurilor, sau ar fi mai bine sa vad mai intai cum arata carligul? Si inca o intrebare stupida, odata prinse conexpandurile, mai tarziu ele pot fi demontate? sau raman acolo. definitiv? laughing Putin ajutor va rog frumos. Funda binenteles. big grin

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Se prinde cu conexpanduri de 12-14.Dai gauri cu rotopercutanta cu SDS.Cu spiral cu vidia in cap.Nu se mai pot scoate.Fii fara grija ca nu ajungi la vecini cu gaura.Un planseu de beton are cel putin 20 cm grosime.Ai grija unde dai gaurile sa nu nimeresti in instalatia de iluminat a ta.
Sursa:http://webshop.mam-bricolaj.ro/......expand.jpg

4 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Pune 2 conexpanduri de 14, se pun in beton. Gaura se da cu rotopercutanta.Nu se mai pot scoate. Tu nu stii nimic si n-ai scule, cheama pe cineva.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum te gindesti sa dai gauri in tavan, poate gresesti si ajungi cu bormAasina de gaurit prin tavan la vecinul de sus, îi gauresti ăluia parchetul, de te omoară, stai frate calm, ca asa ceva faci cand ai casă la curte unde nu ai deasupra ta sau sub tine vecini, la bloc te ai gasit sa dai gauri in tavan, chiar daca nu dai tu, da altcineva dar vei avea probleme cu vecinii, la ce etaj stai? Acum una e sa dai o gaură mică pentru o șină de draperie, care nici nu trebuiesc suruburi rezistente, ca o draperie sau perdea nu are o tonă dao in colo, si alta este sa dai găuri sănătoase sa susții 40 de kilograme, tu gîndesti? Sau vorbesti asa aiurea, i ti dai seama ce găuroaie trebuie sa dea in tavan sa pirndă holsuruburile alea care trebuie sa tina sacul de box, fa ti abonament la sala de forță, si dă in sacul de box pină i ti vine rău, nu strica casa, poate cade tavanul pe voi, si fii atent orice modificare faci in apartament nu o poti face fara acord de la primărie, fara documente, nu ai voie sa spargi peretii, la tine nu este vorba de spart, dar sunt sigur ca vei avea mari discutii cu vecinii, părintii tai ce zic, te lasa sa gauresti tavanul? poate vin gîndacii vecinilor pe sacul tau de boxlaughing cel m ai bine renuntă la ideea asta, si fa ti abonament la o sală de sport specializată, nu transforma apartamentul in club de box, si unde vrei sa agăti tu sacul de box? in sufragerie sau in camera ta? ce vârstă ai? Parintii tai ce zic, te lasă? ai vorbit cu ei?

| darrio2007 a răspuns:

P.S.E bine sa-ti anunti si vecinii de sus cand dai gaurile.Sa nu se sperie.

| Tendoy explică:

Multumesc frumos pentru ajutor. Sunteti niste oameni super. big grin Prin urmare, o sa dau 2 gauri cu autopercutanta, prima data cu un spiral mai mic, iar apoi cu cei de 12-14, iar apoi urmeaza sa vin cu suportul si e urma cu cele 2 conexpanduri de 12-14. Intr-adevar, o sa fiu fara grija, deoarece din fericire stau la ultimul etaj. Nu am pe cine sa deranjez deasupra. Din pacate nu am pe cine sa chem sa faca treaba in locul meu, sau am, insa nu merita sa il chem pentru ceva de genul. Nu pare foarte complicat pana acum. Iar scule, cred ca am tot ce imi trebuie, mai putin conexpandurile pe care trebuie sa le cumpar. Acum singura grija este ca sacul sa nu creeze mai mult zgomor decat m-as fi asteptat. Si faptul ca nu voi mai putea scoate conexpandurile. Multumesc frumos din nou pnt ajutor si pentru timpul acordat big grin