| IGPI a întrebat:

Am 13 ani și sunt slab că scândura aprox 70 kg ( și 185 cm înălțime ) vreau sa fac puțin muschi, dacă fac cate 100 flotări, 100 genoflexiuni, 100 abdomene pe ziua timp de o lună cam câte kg de mușchi voi pune și ar fi suficient?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ca esti slab nu-i o chestie importanta. E grav cand esti gras. Slab cum esti poti face muschi. Importanta este incalzirea ce trebuie sa o faci inainte si relaxarea dupa exercitii. Daca vei cauta pe net vei gasi si de incalzire si de relaxare. Apoi executarea executarea flotarilor, "genuflexiunilor" (Atentie! Nu "genoflexiuni"!) si abdomenelor se executa treptat. Spre exemplu astazi fac un numar (sa zicem 10 flotari, 30 de abdomene si 50 de genuflexiuni) si o tin asa 2-3 saptamani. Peste 2-3 saptamani mai fac cateva in plus (Cat pot la fiecare. Nu este o norma. Depinde de organism). Spre exemplu la flotari pot face doar 2-3 in plus dar la genuflexiuni pot face 10 in plus si la abdomene doar 5. Ideea este sa le faci gradat pentru a nu da timp organismului sa se obisnuiasca. Orice asemenea repriza incepe cu exercitii de incalzire si se termina cu exercitii de relaxare.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani nu trebuie să ai cine știe ce mușchi. Nu e suficient să faci abdomene și flotări.
O dietă echilibrată, alături de sport, te ajută. Trebuie să ridici și greutăți. Nu mari, dar trebuie lucrată zona brațelor și a picioarelor( să nu uităm de ele). O lună nu e destul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un abonament la sala și un instructor bun fac minuni.

| Cosmin86 a răspuns:

Nu le pe "pe zi", muschii se dezvolta in zilele de pauza.
Intr-o zi faci flotari (mai multe tipuri), in alta exercitii pentru picioare (genuflexiuni, fandari, etc.), in alta pentru abdomen (NU abdomene, ca sunt proaste, faci crunch, crunch inversat, aplecari, bicicleta, etc.). Apoi 1 zi pauza si apoi reiei.

| baru a răspuns:

Fara proteine si amino, nu vei putea face muschi indiferent de cate exercitii fizice vei face/

| Matei_Ionut_Marian_1991 a răspuns:

Mai baga si 10 kilometri de alergare si deja cred ca te-ai uitat la prea mult OPM laughing