anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si fac sala de 5 luni. Intrebarea mea este daca pot sa iau un shake cu jumatate de ora inainte de antrenament, am auzit ca iti da mult mai muta energie. Shake-ul este constituit din yogurt, o banana, 40g fulgi de ovaz si o lingurita de cacao.

3 răspunsuri:
| alex495 a răspuns:

Din cate stiu iei banana dupa antrenament dar nu e obligatoriu. As recomanda sa l iei dupa sala. Daca vrei neaparat preworkout bea o cafea fara zahar cu o ora inainte

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Acel shake pe care îl consumi dta cu o jumătate de oră înainte antrenament nu are cum să îți dea energie pentru antrenamentul respectiv. Ca să ți-o dea, el trebuie să fie digerat și asta nu se întâmplă într-o jumătate de oră. Așa că nu mai asculta ce spun unii și alții.

| Chitaristul26 a răspuns:

Asta poti sa il iei dupa antrenament, in niciun caz inainte. Are iaurt, adica o sursa de cazeina, ceea ce inseamna ca proteina se digera mai greu. de asemenea, are foarte multi carbohidrati. Cel mai bine ori bei un energizant si multa apa, ori un preworkout (praf sau pastila) dar NEAPARAT cu apa, pentru ca daca iei cu lactate (lapte, iaurt etc) o sa ajunga mai greu in sange. Plus, cafeina din preworkout te deshidrateaza, deci, din nou, bea apa multa.