| Kindal38 a întrebat:

Salut TPU! Am 14 ani, sunt baiat si as vrea sa scap de "burta". Tin sa precizez ca nu am chiar asa zisa burta. Daca incordez abdomenul mi se vede primul rand de patratele iar restul doua sunt acoperite de grasime. Deci nu am multa grasime pe abdomen. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Pls!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Apuca-te serios de facut sport: alergat 5km pe zi, sau plimbat cu bicicleta, ori roelel ori apuca-te de un sport de echipa (baschet, handbal, volei) si te va ajuta sa dai jos atat burta, cat sa te dezvolti frumos si armonios.
In ce privesc patratelele de pe abdomen sau burta, nu conteaza pentru nimeni, poate pentru tine ca sa te lauzi baietilor cu ele, fiindca fetele nu sunt impersionate de muschii baietilor ci de comportamnetul si vocabularul lor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Miscare și dietă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa 30 minute Pilates Fit by ExerciseTV cu Tandy Gutierrez in fiecare zi si iti garantez ca scapi intr-o saptamana de burta! Da sa te tii de treaba!

https://www.youtube.com/watch?v=_CDbPNZx5Ao

| tudorvolcano a răspuns:

Flotări, foarte mult mers, alergat, mers pe bicicletă (20 de km pe zi).
Evită zahărul, mănâncă mai multe proteine, și vei da încetul cu încetul jos grăsimea.
Deasemenea, te poți uita și la antrenamente de calistenie (calisthenics în engleză) pentru a-ți îmbunătăți performanța atletică.
Succes!

| Cristian29 a răspuns:

Niste flotari, genu, tractiuni si abdomene.
Tin sa-ti zic ca trebuie sa dai jos peste tot, nu se poate da dintr-o zona anume, astea's mituri de prin anii 90'