| Stefangherghe a întrebat:

Salut TPU, am 21 ani aproape 22 și ca un retardat ce sunt mi-am comandat un ciclu de Turananol …
Precizez faptul ca am luat o pastila turananol+liv 52 duminică dimineață și 2 pastile turananol + liv52 duminică seara cu o oră înainte de sală, asta am făcut chestia asta timp de încă 3 zile până miercuri, in total 4 zile in care am consumat o pastilă turananol+liv52 dimineața și 2 pastile turananol + liv 52 cu o oră înainte de sală = 3 pastile pe zi timp de 4 zile.
Vreau un răspuns de la cunoscători dacă o să-mi afecteze organismul în aceste 4 zile de consum în vreun fel, în special producția de testosteron, când o să revină la normal? Sau dacă mi-a fost afectat ficatul sau orice altceva, aștept păreri dar și critici ca am fost prost.
Precizez faptul ca am conștientizat târziu faptul ca nu sunt de mine steroizi, mai bine fac sală natural și sănătos.
Am ajuns la concluzia ca degeaba arăți bine și se uită o fată la tine dacă când ajungi cu ea în pat ți se ridică maxim părul pe picioare nicidecum ce ai în pantaloni.

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

In 4 zile nu iti poate afecta ficatul mai ales ca nu ai fost atat de naiv cum spui, ai luat si protectie de ficat, acest liv52
pe de alta parte steorizii au mult mai multe efecte adeverse!
insa nu iti faci griji, 4 zile nu vor lasa sechele nici probleme pe mai departe!

la modul general am mai zis, nu-i inteleg pe ceic are fac sala ca si amatori si recurg la aceste substante periculoase, cand e vorba de amatorii care participa la concursuri cat si la cei profesionisti inteleg, desi si aceia vor avea mult de suferit mai tarziu...

bine ca ai fost intelept si ai inteles ca steroizii anabolizanti nu sunt benefici origanismului!

| mODIN a răspuns:

Din fericire te-ai prins ca nu e in regula din timp. Nu sunt impotriva steroizilor, dar astia trebuie folositi cu cap. Tu ai si intrat direct intr-unul potent rau de tot. Dar nu, in 4 zile nu iti afecteaza deloc corpul, sau cel putin nu mai mult decat daca ai fi fumat 4 zile, de exemplu.

| ioana748 a răspuns:

Nu esti retardat. Felicitări pentru alegerea inteleapta de a renunta la tampenii.

| SkandallKamataru a răspuns:

Nu o sa se intample mare lucru in 4 zile... o sa-ti revii usor. problemele apar cand o faci mult timp.