| L0v3isTheWaY a întrebat:

Salut, TPU!
Joc fotbal de cand ma stiu, dar am si o problema obosesc repede. Din aceasta cauza am refuzat sa ma inscriu la un club de fotbal. Toata lumea imi spune ca sunt foarte bun deoarece am viteza, tactica, sut puternic si dribling. Cum credeti ca as putea sa fac rezistenta adica sa nu obosesc repede.
Ofer funda! Vreau raspunsuri serioase.

Răspuns Câştigător
| ЯάdµСЦ a răspuns:

Ok, fraților, suntem în România, doar dacă te duci la un club profesional îți oferă ei serviciile moderne care le-a dat ca exemplu Neutrino. În primul rând îți recomand să te duci la un club de fotbal cu un antrenor bun, ales de tine, care îți place ție. Acolo o să vă alerge la ture de teren ca să faceți rezistență. O să te duci în cantonamente în iarnă și o să alergi pe munți în locuri special amenajate până nu o să mai poți, dar merită. O să te duci la mare, tot în cantonament, și o să alergi pe plajă de dimineață ca să îți îmbunătățești rezistența. Sunt mai multe variante, dar cele care ți le-am zis eu dacă ți le asigură clubul nu o să plătești, dar majoritatea din România (mă refer la cluburi simple fără prea mulți bani nu asigură nimic, o să plătești drumul și hotelul și mâncarea și tot) Nu uita este destul de costisitor dar necesită și multă muncă. Dacă mai ai nevoie de ceva în legătură cu subiectul dă-mi un mesaj, deoarece și eu sunt jucător la un club de fotbal din Râmnicu Vâlcea. Sper că te-am ajutat. Ciao! happy

3 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Ce crezi? Daca vrei sa poti sa alergi mai mult, trebuie sa alergi mult! Iesi la alergari de 45minute - 1ora la intensitate moderata in parc sau pe pista de atletism.

| neutrino a răspuns:

Inainte de a te apuca de un sport, intotdeauna trebuie sa faci un control medical specializat. Ai facut? Dupa aceea, cand deja te consideri sportiv, trebuie sa apelezi si la un preparator fizic.

| vasi22 a răspuns:

Cand ai timp dimineata seara antreneazati picioarele incearca sa te obosesti peste masura si jumtate dde ora sti in picioare caut pe net exerciti pentru piciore