| cocolinox20 a întrebat:


Nu stiu cum sa incep, sunt trist din cauza ca sunt slab iar prietenii mei spun acelasi lucru si parintii la fel... doar fratele meu ce-mi m-ai spune "grasule"
am 1.70 inaltimea iar 54 kg
sport nu practic desii as vrea, dar distanta e prea mare pana la oras... mananc in fie care zi cate 2 mese stiu ca normal ar fi 3 dar nu am pofta pentru cea dea 3-a masa... altceva nu stiu ce sa spun... daca aveti niste sfaturi vor fi bine primite.
MULTUMESC!

6 răspunsuri:
| ItachiUchiha69 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa te duci in oras sa faci sport!
Poti face singur sport si acasa!
Ca de exemplu: poti face flotari, daca stai la casa poti alerga prin curte, sau daca stai la bloc poti alerga prin fata blocului!
Daca nu esti sigur in privinta cu flotarile poti sa te uiti pe Youtube la tutoriale si iti alegi singur de acolo ce ai vrea sa faci sau nu!
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Valentinaldoilea a răspuns:

Dupa cum scrii, nu cred ca ai prea multi ani. Iar un copil nu poate si nu trebuie sa aiba greutatea unui adult. Esti in perioada de crestere si te lungesti. Ai rabdare, te vei si ingrasa cu timpul. Nu mai pune la suflet toate glumele baietilor! Asa sunt ei acum, nu stiu altceva.

| ThePowerlifter a răspuns:

Salut! Daca vei deveni gras vei arata urat si nu e sanatos(peste 20% bodyfat):
http://cdn.builtlean.com/......ge-men.jpg
Daca esti la tara, singura solutie ar fi calisthenics, e un sport in care iti folosesti greutatea corpului. Acum, nu vei pune muschi pe tine deloc chiar daca nu esti in surplus caloric, adica mananca cat de mult poti si mananca sanatos. Acum vei spune ca nu poti, dar nu este o alta solutie. Un truc ar fi sa iti bei kcal, e mult mai usor. Invata sa te placi pe tine, sa gandesti pozitiv si sa iti gasesti un hobby care sa te faca mereu determinat si fericit! Daca stii engleza, un tip care te-ar invata cum sa gandesti este infinite waters de pe Youtube.

| Loly a răspuns:

Corpul tau probabil e inca in dezvotare(nu stiu cati ani ai dar te dezvolti pana pe la 18 ani). E mai bine sa fii mai slabut, decat gras, sa curga transpiratia pe tine de la un simplu efort sau sa nu ai aer din cauza grasimii si caldurii.Stai linistit, ai timp sa te ingrasi. Poti lua niste vitamine pentru pofta de mancare. Te duci la farmacie si vezi ce iti recomanda acolo. Cand o sa mai cresti, poti sa te apuci de sala si vei face masa musculara, deci automat vei pune cateva kg pe tine. Stai calm, nu e un capat de lume sa fii slab. Bafta.

| Clorox a răspuns:

O sa te ingrasi in viitor! Nu te supara pentru vorbele spuse, toti trecem prin chestii de gen macar o data-n viata!

| Ganzzo a răspuns:

2 Mese pe zi? Hmmm.Cred ca am un sfat destul de bun : Mananca mai mult.
Te fortezi sa manci 3 mese dupa cand te-ai obisnuit bagi 4 mese si tot asa. Whatever it takes xD
Aa si fa ceva antrenament acasa sa nu pui numa burta.