| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Salut tpu.ro, scuzati categoria dar trebuie sa stiu, au existat cazuri in care un om sa moara de la un singur pumn? M-am uitat la o stire si mi-a cam dat de gandit https://www.youtube.com/watch?v=XJfoktEZI-Q

Răspuns Câştigător
| 10000573 a răspuns:

Logic
Depinde trauma lăsată organismului in urma unor incidente

7 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Bineînțeles că se poate muri și au fost nenumărate cazuri de morți accidentale.
În primul rând că un pumn ar putea să te trântească pe jos, cu capul de asfalt și mori dintr-un traumatism cranian.
Un pumn în gât îți poate sfărâma laringele sau traheea, caz în care te sufoci și mori, la fel unul în dreptul inimii, în anumite condiții (mai rar) o poate opri.
Se poate rupe splina și sîngerezi până mori.
Depinde foarte mult și de starea de sănătate a celui care primește pumnul.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Raven):

Ok am inteles dar eu cand eram copil pe la vreo 14-15 ani am incasat un pumn puternic in mu+ie si m-a durut fata vreo 3-4 zile pana ce mi-am revenit si tot nu am murit totusi parca nici acum nu imi vine sa cred ca am scapat.

| Raven a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

De aceea am zis că decesele astea sunt accidentale, uneori ai noroc, uneori n-ai și se întâmplă o tragedie. Citisem cu ani în urmă cum un adolescent a murit după ce primise un pumn în stomac și ne-a luat spaima fiindcă jucam și noi porcăria aia de provocare, să-ți încordezi stomacul și să-ți lași prietenii să-ți tragă un pumn cât pot ei de tare.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Raven):

Cand ma uitam la stirea de mai sus ma duce cu gandul la asta https://www.youtube.com/watch?v=VqprMzZXTf4 si la faptul ca daca iesi in societate sa te distrezi cu prietenii si ai ghinionul sa da-i peste unu de asta https://www.youtube.com/watch?v=g09X_WOsvhg te-a aranjat pe toata viata.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Raven):

Raven am o intrebare pentru tine, e adevarat ce se spune ca in momentul in care oamenii vor deveni mult prea prosti va veni sfarsitul lumii? adica ma refer la profetiile din biblie si la lucrarea lui Oswald Spengler cu titlul The Decline of the West (Occidentul) impartit in doua volume. Eu personal nu am citit lucrarea dar am citit ce scrie pe wikipedia si cred ca chiar se intampla, adica fiecare miscare pe care o facem, fiecare greseala, fiecare gest ne-ar putea costa totul, si mai e ceva eu cred ca in viitor Romania o sa ajunga ca Anglia si Spania adica ca Occidentul.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Raven):

Raven crede-ma chiar se intampla pe bune acum CHIAR SE INTAMPLA.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Raven):

Mai de mult o batrana dintr-un sat parasit din Romania (cazul prezentat la emisiunea Asta-i Romania ) ramasa singura si neajutorata la batranete vazand ca toti tinerii au plecat si batranii mor incet dar sigur de la saptamana la saptamana a spus urmatoarele cuvinte "Se spune ca exista un Dumnezeu in fiecare din noi dar din pacate pentru noi Dumnezeu a murit si noi o data cu el" si pe urma a mai spus "Dumnezeu a uitat de noi ne-a abandonat am ramas ca niste copii orfani" asa si noi cei din zilele de acum.
https://www.youtube.com/watch?v=TPFAYIr8z2I