| AnDrIcI a întrebat:

Sunt baiat, am 13 ani, si sunt foarte slab. (la 1, 51 m am doar 33-34 kg). Intrebarea e: pot face alergari, sarit coarda, sau alte exercitii cardio care de obicei se folosesc in diete de slabire? bineinteles, fara grija ca pot slabi si mai mult, nu? laughing (Deoarece ador sa fac sport si am o energie foarte mare)..Sau exercitii fizice cu greutatea proprie, gen street workout, fara grija ca voi avea probleme cu cresterea in inaltime. Caci am fost recent la un medic si mi-a spus ca imi voi face pubertatea normal. FUNDA! [scuzati daca nu m-am exprimat prea corect, am pus intrebarea in graba] Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| TMNT2013 a răspuns:

Omule prin alergat, cardio etc. arzi caloriile tu ai nevoie de ele daca vrei sa te ingrasi daca mananci si faci cardio degeaba mananci tu cat 5 ca tot nu te ingrasi...mai bine lasi sportul pentru un timp, pui ceva grasime si apoi te apuci de sala cand faci 15 ani sau alt sport care nu arde atat de multe calori pentru apoi o sa sslabesti din nou imediat.Mananca 3 mese pe zi si doua gustari la fiecare masa trebuie sa mananci 3-5 felii de paine iar la gustari ceva gen cativa covrigi un senvis etc...probabil ti se pare mult dar ai metabolismul foarte rapid si trebuie sa mananci la fiecar 3-4 ore.

4 răspunsuri:
| Expressions a răspuns:

E ok asa eram si eu la varsta ta si acum am 72 kg la 20 de ani ceea ce e bine.

| AnDrIcI explică:

Am uitat sa mentionez: Nu stiu de ce sunt chiar asa slab, nu am probleme de sanatate, mananc foarte bine, sanatos, mult. happy