| Neacsu_Gabriel_Ionut_1992 a întrebat:

Vream sa va intrab cum pot face sa am patratele si muschi la maini? DAU Funda;happy

Răspuns Câştigător
| ŞasăCaiFrumoşi a răspuns:

Pai pentru muschi la maini, in caz ca nu ai gantere acasa ti-as recomanda sa faci flotari. Daca ai gantere "joaca-te" cu ele;).
Pentru abdomen e mai complicat, nu tine numai de exercitii, ci si de ceea ce mananci. Si eu mi-as dori sa am patratele, dar... nu ma pot abtine de la dulciuri si mancare pe saturate :)). Oricum ai putea sa cauti pe youtube exercitii, iti las aici link:
1 - abdomen: https://www.youtube.com/watch?v=W-9L0J_9qag
2 - muschi la maini (in caz ca ai gantere): https://www.youtube.com/watch?v=H7uPmpnQ1qQ&list=PL4F57AAEB71755395

9 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns (pentru ŞasăCaiFrumoşi):

Doamne...chiar trebuie sa va rog pe fiecare in parte frate,prietene hai sa iti zic ceva, daca nu te pricepi la sport, frate, nu mai comenta la categoria asta ca ma disperat, adica serios FLOTARI pentru muschi la brate? Tu gandesti bai baiatule inainte sa scrii ceva? Pentru cultura ta generala flotarile lucreaza 70%piept 15% triceps si 15%deltoid anterior.

| SiLaS a răspuns:

Daca te duci la sala o sa poti sa faci muschi sper ca nu iti imaginezi ca o sa faci muschi acasa nu? In al doilea rand de ce vrei muschi la maini, celelalte grupe nu sunt importante sa le lucrezi in mod egal sau esti un cocalar daca care vrea doar brate mari(banuiesc ca da)? Acasa o sa poti avea abdomen plat doar din alimentatie atata tot.Si apropo cate fripturi mananci pe zi?

| AdyColt a răspuns:

Pentru a pune muschi pe maini cele mai de ajutor sunt flotarile, iar pentru patratele abdomenele.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AdyColt):

Si tu esti doar un COPIL PAMPALAU care isi da si el cu parerea, nu?

| ŞasăCaiFrumoşi a răspuns:

Silas, daca nu stii nu comenta! Am un frate la liceu (in internat) cand s-a dus s.a apucat de flotari, fara gantere. Acum, dupa 2 ani are pieptul si bratele supeeer! Asa ca taci daca nu stii.

| SiLaS a răspuns (pentru ŞasăCaiFrumoşi):

Bai analfabetule, tu nu ai cum sa ma contrazici pe mine intelegi? Cand tu esti paralel cu sportul nu ai cum, ti-am si zic ce grupe de muschi lucreaza flotarile dar vad ca nu ai citit, banuiesc ca nu prea intelegi in termeni mai grei, poate ca nu ai prea multa carte.Eu nu vorbesc aici de prieteni care fac flotari sau din auzite

| SiLaS a răspuns (pentru AdyColt):

Altul care nu stie ce vorbeste.Prietene pentru cultura ta generala flotarile lucreaza 70%piept, 15% triceps si 15% deltoid anterior, nu stiu unde vezi tu ca lucreaza bratele

| ŞasăCaiFrumoşi a răspuns:

Silas, da cine esti tu sa nu te pot contrazice? Analfabet... laughing nu prea cred! Ca folosesc punctul in loc de cratima e din cauza ca am scris raspunsul dupa telefon, iar tastatura nu are cratima pe prima "pagina", iar punctul este, si e mai simplu sa pun un punct. Cat despre faza cu flotarile, o persoana ce stie doar teorie si nu crede un lucru care s-a intamplat (sursa 100% sigura) nu poate fi acuzat decat de un retard mintal.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ŞasăCaiFrumoşi):

1. piept+brate = grupele cocalarilor, conteaza sa aiba TOT CORPUL dezvoltat

2. flotarile NU lucreaza brate ( lucreaza doar putin tricepsul... biceps deloc )

3. da si tu reply la comentariu, nu pune comentariu general.

Sa vada si utilizatorul ca i-ai raspuns.

Deci fratele tau are un antrenament DE COPII MICI si tu il idolarizezi.

Copii mici si firavi, fac ei "piept si brate super" cu flotari!