| Anonim2452333312 a întrebat:

Vreau sa iau proteine de la iwhey am 15 ani 3 luni si cate shakeuri trebuie sa beau intr-o zi in care ma duc la sala,cum se compun, in ce perioade ale zilei trebuie sa le beau si in zilele cand nu ma duc la sala mai beau vreun shake? Acestea sunt proteinele vreau sa-mi ziceti daca sunt bune si daca mi le recomandati :https://www.geniusnutrition.ro/......2000g.html Multumesc anticipat! Cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| DannyQ a răspuns:

Salut, ai ales o proteină bună, dar nu îți recomand să administrezi mai ales dacă nu ai nevoie, nu pentru că ar avea efecte negative dacă iei doza recomandata (nu au) dar dacă tu îți pui alimentația la punct o să ai aceleași rezultate, chiar și mai bune. Să nu crezi că dacă începi să administrezi suplimente o să ajungi așa cum te vezi tu într-un timp scurt. Sportul(depinde și ce tip de sport, ex. dacă te axezi pe Bodybuilding mai întâi pierzi o grămadă de timp până acumulezi informațiile corecte, deoarece tu trebuie să practici acest sport și să te ocupi de alimentația ta cu cap, nu din auzite.) Necesită multă răbdare și mult timp pierdut pentru realizarea meniurilor și antrenamentelor deoarece nu le faci odată și așa ramai cu ele ani de zile, treci prin variații până a o să ți se ia. Și mai depinde și de obiectiv. Cât despre suplimente, persoanele pe care tu le vezi că administrează suplimente poate că nu au putut să își dedice destul timp pentru toate mesele necesare așa că s-au gândit să suplimenteze o masă sau chiar doua. Nu să le înlocuiască pentru că suplimentele nu sunt folosite pentru a înlocui mesele care sunt baza. Sper că te-am ajutat.

1 răspuns:
| ForeverAlone97 a răspuns:

Sunt bune. Dar întâi de toate pune-ți alimentația la punct, apoi te poți gândi la suplimente. Alimentația în sportul ăsta e 90%, suplimentele sunt 10%. Foarte mulți pun accent pe acel 10% și se miră că de ce n-au rezultate.