| Hexcore a întrebat:

Salut,unde pot vedea meciurile full din NBA dupa ce au fost difuzate live(deoarece meciurile din NBA sunt la 3 dimineata dupa ora noastra, iar eu nu ma scol la acea ora)

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Banuiesc ca stii deja ca la noi ajung doar 1-2-3 meciuri de NBA pe saptamana, transmise live pe Telekom Sport si redifuzate ulterior. Poate ar fi o idee buna sa intri pe grupul de Facebook "NBA la Telekom Sport" si sa intrebi acolo sau sa ii dai un mesaj privat comentatorului Cosmin Petrescu.
Banuiesc doar ca ceea ce doresti tu este posibil doar pe site-urile din SUA si doar cu plata. Intreaba acolo pentru a afla parerea unora care cunosc fenomenul mult mai bine decat mine.

2 răspunsuri:
| Lauv a răspuns:

Digi sport sau eurosport ar trebui să aibă un site sau o aplicație (cu plată) pe internet, sau mai există modalitatea de a se difuza reluare pe un cont de Youtube.

| KillerMDFK a răspuns:

Eu le privesc in direct de exemplu la orele 2-3 sau pe yt, sunt site-ri speciale dar necesita abonament. Poti sa ma adaugi pe Facebook https://www.facebook.com/victor.preguza sa vorbim de NBA =]]

Întrebări similare