anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am 16 ani și am 1.87-1.90 cred.
Și nu știu să înot sau sa mă mențin în bazinul de 2m, așa că stau in cel de 1 metru
Îmi poate da și mie cineva niste sfaturi?
P.s am frica de apă când văd lacuri mari sau ceva de genul mi-e foarte frica.

4 răspunsuri:
| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Hidrofobia e un deficit al caracterului, e o incercare pentru tine sa devi mai puternic, a inota e foarte usor daca crezi ca nu reusesti sa inveti de unul singur intr-un mediu supravegheat poti face cursuri de inot. incearca sa stai la suprafata in bazinul de un metru fara sa atingi cimentul si fara colac bineinteles sau alte plutitoare daca reusesti incearca sa te deplasezi cat mai mult fara sa atingi jos, daca reusesti sa te deplasezi incearca usor usor sa iti iei pozitia de inot adica te indrepti in apa in directia in care vrei sa inoti si usor usor incepi sa dai din maini stanga-dreapta si la fel faci si cu picioarele, practic incerci sa stai la suprafata si sa inaintezi, gandeste-te ca pe partea cealalta a bazinului de un M te asteapta o cola rece cu gheata si lamaie.

| MaRIAN9889 a răspuns:

Cel mai simplu, incearca sa dai din mâini și picioare ca un câine Sau ca o pisică. Te va tine la suprafață. Nu trebuie sa te panichezi.

| Gabriel2424 a răspuns:

Incerca sa ramai intodeauna la suprafa, dai din maini incet, te gandesti ca daca lasi picioarele jos in bazin ai muritlaughing)

| Cosmin86 a răspuns:

Incearca cu niste pernute de maini.

Eu am invatat sa inot singur la 21 de ani si de atunci am tot progresat, acum pot sa inot aproape un bazin olimpic doar pe sub apa.

Cel mai repede inveti daca iti arata cineva.