| AndrewR a întrebat:

Salutare! Cu ce se poate inlocui creatina ca sa am acelasi nivel de performanță in sala de fitness? (Forta in general) Răspunsuri pertinente, va rog, de la cei care știu despre ce este vorba cu adevărat. Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cu ambitie, am facut sala aproximativ natural si aveam forta unora care luau steroizi, nu spun prostii, nu sunt hulk, am reusit doar prin ambitie si perseverenta, suplimentele sunt bune dar doar unele dintre ele.
Nu face experimente pe tine cu fel si fel de produse si branduri!
Daca te bazezi ca ai nevoie de forta de la un supliment, de rezistenta de la altul, de masa musculara de la altul, de motivatie de la altul, nu e in regula.
Multitudinea de suplimente pe care o iau profesionistii din culturism are justificare, doar cand trebuie sa arati impecabil si sa participi la concursuri, atunci da, se justifica sa bagi in tine o multitudine de chestii nesanatoase.
Eu in loc de creatina am luat o scurta perioada oxid nitric, se cunostea in forta, dar nu as face din asta un "sport", adica sa lucrez doar din suplimente, ce o sa faci cand nu vei mai lua?
Iar suplimentele acceptate care se pot lua termen lung ar trebui sa fie carbohidratii si proteina, doar acestea 2!

| Cosmin86 a răspuns:

Carne rosie (vita in special).

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

Stii efectul pe termen lung al creatinei?