anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Eu mi-am propus ca de anul asta sa ma duc la sala!
Gen,sunt slab, am 1, 73 si undeva la 50 de kg,mancarea nu imi lipseste,mananc chiar mult dar sunt si zile in care pur si simplu nu am pofta sa mananc.
Si multi m-au sfatuit sa ma duc la sala, ca asta e unica solutie, precizez ca am 17 ani.
Sala o sa ma ajute doar sa cresc in masa musculara sau si in inaltime?
Ce proteine imi recomandati?
De cate ori sa ma duc pe saptamana?
Si ce imi recomandati sa practic, karate sau k1?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

1. E foarte ok sa te duci la sala, DAR vorbesti cu instructorul de acolo sa-ti faca un program. Sau te duci cu cineva care se pricepe (dar care chiar se pricepe, ca 80% sunt pe langa, chiar daca fac sala de 7-8 ani de zile)

2. Mananci mult? Cate fripturi mananci pe zi? Ai mancat in vreo saptamana 50 de oua? Ai bagat vreodata 1500 de lei /luna in mancare?

3. Te ajuta si in masa musculara si in inaltime

4. Proteine recomandate: carne (in special vita si porc), peste(oceanic de preferat), oua, branza, linte, naut, nuci/migdale/caju.

5. k1 e o competitie... cum puii mei sa practici k1? te inscrii direct in turneu? Cred ca tu vrei sa zici "karate sau kickboxing".

2 răspunsuri:
| eanadandre a răspuns:

Nu te duce la nicio sala.Pentru inaltimea si varsta ta ai putine kg.Eu am 1.60 si am 62kg si nu se vede kg.Tu daca te duci la sala te fortezi ca sa slabesti dar dupa devii slab tot si daca ai muschi o sa arati oribil.Nu te duce la sala.Eu ti-am spus parerea mea.Acum fa ce vrei!?

| Cosmin86 a răspuns (pentru eanadandre):

Parere de copil mic complet paralel cu sportul.