| byryŢză a întrebat:


Am şi eu o problemă., îmi place să joc fotbal, dar problema este că [,] când alerg vreo 10-15 minute, începe să ma doară in dreapta ( o fi apendice? ), câte odata începe să mă doară în stânga, sub coastă, în piept şi chiar în spate pe la umeri ( aproape de ceafa. ), asta se întâmpla când alerg maxim 10 - 15 minute, şi în plus de asta, când respir pe nas sau gura, mă doare foarte tare in piept., oare dc?
Nu doresc raspunsuri gen : "consulta doctor ", "opereazate" etc.

Răspuns Câştigător
| Ionescu417 a răspuns:

Buna dupa parerea mea nu ai o pregatire fizica buna si nu cred ca este apendicita cred ca este splina de obicei te doare cand alergi mult fara sa te opesti sau depui mult ofeort dar din cate ai zis tu 100% este splina iar celelalte dureri sunt pentru ca nu esti obisnuit sa alergi, nu trebuie sa te temi.Bafta si funda daca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Depinde de ce conditie fizica ai. Daca faci rar alergari sau alte sporturi corpul reactioneaza-n consecinta.

| NoSmile a răspuns:

Buna!
In primul rand nu ai conditie fizica si d-asta iti apar aceste simptome.
In al doilea rand, chiar trebuie sa mergi la doctor. Ai apendicita! Daca nu te operezi la timp risti sa faci peritonita (de la asta se ajunge chiar la deces).
Deci, mergi cat mai repede la medic. Fa-ti niste analize, intai.

| Modafen a răspuns:

Nu ai nimic...Trebuie sa ai o incalzire corespunzatoare si sa alergi mai mult timp.Cu timpul corpul o sa se obisnuiasca cu efortul si nu o te mai doara in dreapta, sau in stanga. Funda?