| NeVeR4NeVeR a întrebat:

As dori sa invat parkour (parkour=chesti gen datu peste cap si tot felul') stii de unde as putea invata? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!

Nu as putea sa-ti spun grupuri sa zic asa unde se practica, insa iti pot da niste detalii despre ce inseamna acest sport.
Nu mi-ai dat nici-un detaliu despre fizicul tau, insa ca sa faci parkour ar trebuie sa ai o constitutie fizica speciala. Trebuie sa fi usor sau cu oase rezistente. Oricum oasele se vor intari cu timpul, insa nu poti sa ceri sa faci scheme de la bun inceput. Trebuie sa te antrenezi zilnic ca la orice sport si trebuie sa ai o alimentatie potrivita. Sunt foarte multe informatii pe care as putea sa ti le dau, lasa-mi un mesaj cu constitutia ta fizica si vom mai discuta. Nu poti sa ceri sa inveti, pana nu te pregatesti in prealabil.

Mult spor!

2 răspunsuri:
| Fantomita a răspuns:

Pai pentru Parkour Trebuie sa fii slab si agil Uite aici un video

http://www.220.ro/sport/Parkour-Made-In-Romania/uWK298NwWa/
Incepe cu ceva usor

| SinCara a răspuns:

Ca sa faci parkour trebuie sa inveti sa sari. Poti incepe incetul cu incetul singur, dar nu cred ca vei invata prea multe asa. Poti sa te duci la cineva care stie sa te invete.Sau mai usor du-te la o sala speciala de parkourwinking.