anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari!

Doresc sa cumpar proteina aceasta http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-100-Whey-Gold-Sta ndard-2-27-kg/ si sunt curios daca este cineva de pe aici care a incercat-o si daca imi poate da mai multe detalii. As fi recunoscator! Cat este de buna, are efecte adverse, daca nu o mai ei se intampla ceva, etc.

Multumesc!

1 răspuns:
| Dragoslav a răspuns:

Acest producator este unul foarte bun iar acest produs este printre cele mai bune pe piata de cativa ani. daca faci sala natural, este suficienta proteina din alimentatie si este si cel mai bun tip de proteina pentru organismul tau. poti adauga acest produs in alimentatia ta dar vei asimila mai putin decat se recomanda sa iei asadar nu bea in exces. poti asimila 1gr/kg corp, maxim 1, 5gr/kg corp daca iti permite geneticul, natural. la o cupa pe zi, in niciun caz nu se poate vorbi despre efecte secundare, doar daca deja ai probleme cu ficatul de exemplu.
daca nu mai iei, nu se intampla nimic, in afara de faptul ca organismul tau va avea mai putina proteina pentru refacerea musculara.
alimentatia+8 ore de somn+exercitiile executate corect sunt secretul. secretul nu este in greutati mari+proteine+creatina.