anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si voi la fel? va inrositi de la 20 de kg?

Da frate dar cu 25 kg se chinuie multi dorian popa se inroseste cu 20 kg daca face moare sau altii in sala fac maxim cu 12 kg 15 kg sau 20 si se inroesc

45 răspunsuri:
| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Si tractiuni izometrice cu incheietura indoita uita-te la mine pe Youtube tu poti sa stai agatata cu incheietura indoita 41 secunde pe bara? Ai idee cat de greu mi-a fost la inceput ca iti pune presiune pe incheietura uriasa pe articulatii nu mai poti sa intinzi palma la inceput stateam 20 kg dar acum am ajuns la 41 si m-a intarit la skandenberg este exercitiu pentru incheietura si degete si palma ar trebui sa faci si tu exercitii Anastasia pentru degete si palma incheietura ca te ajuta la skandenberg la priza sa nu iti dea degetele peste cap si incheietura!

| AnastasiaK a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Dar vad ca nici sa te ignor nu ma lasi. Nu ma intereseaza ce ajuta la skan ca ghici ce, nu practic. Antrenamentele mele sunt gandite pentru arte martiale. Altfel spus: nu, nu pot sa te pun la skan, dar nici nu-mi trebuie mai mult de o lovitura ca sa te pun pe joswinking

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Am facut un an de box nu stiu pe cine visezi tu ca pui jos laughing vezi ca pe strada e altcevawinking stai cuminte! Am viteza enorma pe pumni in primele luni eram mai rapid decat altul cu 5 ani de box ca m-am nascut cu mai multe fibre rapide in corp de tip 2 fata de altii care se nasc 50% fibre slow si 50% fibre fast tip 2

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Eu am batut tigani cu 3 4 ani de box pe strada si ma iei tu pe mine cu o lovitura cu mma tau laughing stai cuminte ca pe strada nu mai se baga arbitru sa te desparta! Si nici nu e sparring sa te joci tu la 20 % din viteza si forta actuala!

| AnastasiaK a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

rolling on the floor)))))))) Hai ca m-ai facut sa rad. Una e sa faci box ca n-ai ce face acasa, asa cum faci flexiile alea: adica prost. Si alta e sa ai ani buni de performanta in spate. Oricum, te cred ca ai facut box, adica se vede ca ai fost lovit in cap ca lumea laughing))

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Cu "ceva"? M-a contrazis pe banda rulanta, am intotal vreo 42 de mesaje de la el (la ultimele 16 n-am mai raspuns, ca i-am dat block cand am vazut 16 mesaje noi intr-o seara).

+ ca a schimbat destul de mult ce-am zis eu, a scos din context, a facut o mare varza.

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Copii ati avut ce discuta aici, daca vreti puteti discuta si pe discord http://discord.gg/zJGVsWN

| RAY a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

Copii ati avut ce discuta aici, daca vreti puteti discuta si pe discord http://discord.gg/zJGVsWN

ll

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru RAY):

I-am zis cumetre sa imi dea adresa sa facem un sparing asa la manusi fara pumni goi ca sa ii arat eu ce inseamna 1 an de box calumea si viteza pe directe, prima data i-am zis fara manusi da ma ia cu de alea ca ii suspenda licenta de mma ca nu stiu ce ca e sportiva ca nu are voie sa se bata pe strada dar sparing poate sa faca la manusi, si eu am facut box si m-am batut pe strada ca sportiv ai voie!

| AnastasiaK a răspuns (pentru RAY):

I-am dat block pe 2 conturi deja (ca deh, bajatu' e jmeker, are mai multe), nu am nevoie de alta modalitate ca sa-mi demonstreze cat poate fi de prost laughing Dar iti multumesc!

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Acolo aveti mesaje instante

| AnastasiaK a răspuns:

Ca sa raspund si la intrebarea initiala, desi cred ca se poate trage o concluzie in urma discutiei pe care am avut-o cu acel copilas:

Flexiile pentru biceps sunt un exercitiu de izolare. Daca il faci corect, principala grupa musculara antrenata va fi bicepsul. Fiind vorba de izolare, iti dai seama ca greutatile folosite vor fi mai mici decat in cazul exercitiilor compuse, unde sunt implicati foarte multi muschi. Totusi, e usor sa trisezi, in sensul ca, prin executare incorecta, implici mai multi muschi si exercitiul devine mai usor. 20kg nu este o greutate deloc mica pentru acest exercitiu, dar conditia e sa-l executi corect. Asa se explica de ce unii (cei care fac corect) se chinuie cu 20kg, iar altii, desi au mai putina masa musculara, mai putina forta si mai putina experienta, se lauda cu greutati mai mari (ei nu executa corect).

| aXy99 a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

De ce vorbesti la persoana a 3-a despre tine?

| aXy99 a răspuns (pentru MadalinVoicu98):

"Cosmin86 expert in sport a zis asa"
Acum cateva zile il faceai cretin, retardat, idiot, acum e expert? Ce repede avanseaza unii...

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare