| MandrutMarius a întrebat:

Steroizi
Vreau un ciclu de steroizi adecvat pentru varsta mea si fizicul meu.
20 de ani, 1.83, 63kg
Nu conteaza pretul, vreau doar produse de calitate. Vreau un ciclu pentru incepatori, 1-2 luni

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Cantaresti cat o gantera si vrei sa iei steroizi laughing) Isi da seama oricine ca nu iti place sa te antrenezi.Crezi ca muschii iti vor creste numa' din injectii? Trebuie sa tragi de cel putin 3 ori mai tare ca unul care nu ia asa ceva altminteri pui doar grasime pe tine.Ce greutate poti ridica tu la 63 kg? 10-15 kile?! laughing)

| N0xEterniS a răspuns:

Prima data cand fac off-topic. ( nu o sa vezi de la mine niciun link si nici informatii despre ciclu )
Faci o mare greseala si chiar sper sa-ti dea cineva vreun link, altfel nu cred ca intelegi de fapt gravitatea situatiei, in ce te bagi.
Ai numai 20 de ani, prea putin pentru a incepe sa te joci cu roids, ai numai 63 Kg, daca i-ai spune cuiva care se pricepe ca vrei sa iei roids, ti-ar spune sa te duci la sala si sa mananci calumea ( + proteine, creatina, acizi/vitamine ) sa uiti de steroizi.

Imi dau seama ca habar nu ai cu ce se mananca toata treaba asta:
1. Intrebi pe TPU, unde poate 1-2 din cateva mii ( useri activi ) stiu sa-ti vorbeasca despre steroizi ( in rest toti se imbulzesc la filozofie, chiar daca sunt prosti bata ). Tu trebuia sa intrebi pe un forum specializat si trebuie cautat bine, pentru ca e un subiect taboo si in mare parte se ridiculizeaza.
2.Nu exista '' un ciclu de steroizi adecvat pentru varsta mea si fizicul meu'' e ca si cum ai spune ce tigari sa fumezi daca ai burta la 35 de ani.
3. Daca ai fi cautat, sau poate ai dorinta sa te duci pe un forum unde aia stiu cu ce se mananca, iti vor da cu piciorul in fund cand aud de varsta ta si kg.
4. Trebuie sa ai deja o fundatie, imi dau seama de la tine ca la 63kg nu-ti plac ganterele si nici halterele + dieta necorespunzatoare.

| hgcl a răspuns:

Ai vreme peste 10 ani de ei, pana atunci mananca bine si misca-ti fundul la sala.

| ChristianS a răspuns:

Personal nu îți recomand să iei nimic, dar ca să mă asigur că nu iei ce nu trebuie, îți dau un sfat.
1. Nu lua androgeni
2. Și grija la doza
3. Ciclul nu mai lung de 12 săptămâni

Cel mai nedăunător steroid e primobolan, și dacă aș fi tu, nu as lua nimic mai tare de atât.