| Reverh a întrebat:

Vor migra suporterii echipei Steaua din liga 1 către Steaua din liga 2 a atunci când aceasta va promova? Ii aud pe unii spunând că atitudinea patronului ii va face sa migreze

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt fan Steaua de peste 65 de ani si consider ca FCSB este continuatoarea acesteia, asa ca nu as migra, chiar daca actuala Steaua ar promova, desi nu se pune problema cat timp este in subordinea unui minister.
De cele mai multe ori nu sunt de acord cu atitudinea si iesirile patronului dar el finanteaza echipa, este printre putinele care nu au avut probleme cu banii, asa ca nu-l mai bag in seama.

| RAY a răspuns:

Primaria,armata,nu au voie sa detina un club sportiv, asta nu e democratic, voi nu realizati ca fara oameni ca becali nu ar exista fotbal in România, de fapt nici unde in lume, nu aveti habar cat costa sa ai o echipa ca steaua

| Andresso a răspuns:

Eu unul nu. Nu il suport pe becali, dar nu e vina lui ca s-a ajuns sa fie 2 echipe de steaua. E vina armatei si a Romaniei, avem o tara de rahat. Nu voi sustine niciodata CSA Steaua, voi sustine FCSB intrucat FCSB-ul este continuatoarea echipei Steaua București, nu a retrogradat niciodata si au jucat mereu de cand s-au înființat. CSA Steaua e o echipa facuta special sa distruga fotbalul romanesc si mai ales fosta echipa Steaua București, asta e parerea mea. Niste oameni fara cap care doresc distrugerea fotbalului si a celei mai mari echipe românești.
Gigi Becali a tinut în viață echipa asta, cum necum, dar a tinut-o in viață, cu mintea aia lui de cioban a reusit ceva ceva, daca era altul poate ajungeam ca Dinamo, Rapid și altele care au suferit.

Întrebări similare