| Jardelin a întrebat:

Am gasit un site care publica 10 mituri demontate despre homosexuali. Ce parere aveti?

https://rezistentacrestinablog.wordpress.com/......demon tate/

44 răspunsuri:
| Jardelin explică (pentru andreia67):

Pai homosexualii au exact aceleasi drepturi ca si mine. Nu sunt nedreptatiti cu nimic.

| RAY a răspuns (pentru Jardelin):

Crestine citeste biblia, cum poti spune sa parasesc discutia tu asa te comporti cu aproapele tau, crestin cu numele

| AndreiWeisz a răspuns:

De ce ai o poza cu un popa si tu postezi despre homosexuali?

| Nilsson a răspuns:

Scopul promovarii homosexualitatii este ca sa scoata religia in afara societatii si sa se ajunga la o lume complet secularizata.
Oare cum se explica ca majoritatea celor in favoarea LGBT sunt atei sau au niste religii de tip New Age?
Ei ar zice ca sunt impotriva discriminarii, dar sunt sunt si alte categorii stigmatizate de societate cum ar fi minoritatile etnice, bolnavii de SIDA, orfanii, persoanele invalide, fostii detinuti, etc. insa pentru ei nu se gasesc asa de multi sustinatori.
Asta pentru ca homosexualitate este impotriva religiei, iar acesta este adevaratul motiv pentru care multi sunt pro-LGBT.

PS: nu-l mai baga in seama pe Ray, el atat asteapta, sa zica cuiva ``mai crestin cu numele``, asta face tutuor, cu motiv sau fara.
Pe deasupra, vine cu link-uri de pe tabloide (care sunt cele mai putin credibile surse, pline de stiri false) si isi da ifose de mare intelectual.

| Mădă0611 a răspuns:

"În realitate, în rândul homosexualilor se înregistrează cele mai mari procente de boli mentale și abuz de droguri- incomparabil mai mult decât în oricare alt grup din societatea umană." Oamenii consuma droguri cand se simt neiubiti. Ce crezi ca simte un homosexual intr-o lume in care el e o boala? Si apoi, ca heterosexual e simplu: vezi o fata, iti place, te apropii si afli daca te place sau nu, dar ca homosexual nu prea stii care e ca tine si care nu, si "fereasca sfantu' sa gresesti persoana.

Homosexualitatea e cauzata de cantitatea de hormoni specifici unui gen (!). Cei care isi fac operatii de schimbare de sex, sau vor doar sa fie mai feminini sau masculini urmeaza un tratament cu hormoni, si chiar le schimba gandirea, preferintele si comportamentul. E imoral cand persoana se simte bine cum e si e obligata sa urmeze vreun tratament. Natural, monogamia e imorala, face rau evolutiei speciei, hai sa-i "tratam" pe toti cei "fideli". Am pus ghilimele ca nu e nevoie de vreun tratament si ca nu exista oameni fideli, tocmai pentru ce ziceam despre monogamie.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Nilsson):

Pentru ca ateii inteleg mai multe decat teistii? Si pentru ca cei enumerati de tine nu sunt loviti tot timpul? Daca vezi un bolnav de Sida nu te apuci sa-l faci in cine stie ce feluri, dar daca vezi un homosexual, da. Ce rost are apararea ceului neacuzat? confused Homosexualii sunt oameni, ca heterosexualii, iar oamenii sunt oameni; unii buni, unii rai.

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

Daca ai la browser https, sau e link-ul asa, cand il accesezi cu copy/paste o sa iti apara %20 in el, de cateva ori chiar. Cauta-l si sterge-l, si o sa mearga.

https://imgur.com/a/bIZBB

| RAY a răspuns:

Νίκος tu categoric esti crestin cu numele, sa incepem cu ura fata de mine, pai iisus spune sa isi iubesti aproapele, judecata aproapelui = iisus spune sa nu isi judeci aproapele, jignirea aproapelui, mai raportat la admin de pe TPU iisus spune sa isi iubesti aproapele si vrasmasul, ai uitat povestea cu sa isi intorci obrazul crestine, desi uite cateva dovezii ca nu esti crestin decat cu numele atat, nu e frumos sa ma raportezi la admin doar pentru ca ma exprim

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Intr-un final am reusit ca sa vad pagina, ai dreptate monogamia e impotriva naturi umane

| Hammurabi a răspuns:

Aici un măgar homosexual humanofil care nu vrea să fie discriminat :)) :))
https://www.youtube.com/watch?v=BCcvv9D9P8M

| T0T a răspuns:

Că trebuie să îți schimbi imaginea de profil.

| doctorandus a răspuns (pentru Nilsson):

Asta e o teorie paranoida a conspiratiei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ma intereseaza, ma cam supara ca se chinuie sa atraga atentia insa.

| Darkmagic a răspuns:

Https://www.tpu.ro/go-to-answer/15 613777/
Ca tot vorbim despre "Libertate", am voie (dreptul) sa nu imi placa de ei, mai cu seama cand fac prozelitism?
Am de asemenea voie sa-i consider pe heterosexualii care sprijina intreaga paleta LGBT drept ipocriti, din moment ce NU sprijina si gerontofilii de exemplu?
Si acolo e vorba tot despre dragoste liber consimtita, intre doi majori. (sau in optica lor, numai homesexualii, lesbienele, bisexualii si transsexualii sunt buni?)
CARE e diferenta?
Mai intreb o data:
Am voie sa nu imi placa, fara sa primesc voturi negative de la niste insi care "sustin" lgbt de 5-7-10 ani, pentru ca asa e "trendul"?
Sau trebuie sa-i iubim cu totii? :D
Au descoperit romanii libertatea si lgbt... =))
Intreaba-i pe "putin ipocritii" pro, CE lgbt "sustineau" ei prin 1990, 1995 sau si mai bine, prin 1988. :D

UNDE e libertatea, daca trebuie cu totii sa iubim, sa fim de acord sau sa sustinem, ceva CE e intr-un trend?

La asta vreau sa imi raspunda orice user care se repede cu votul negativ, fara sa arda in acelasi timp si neuronul...