|

Buna ziua.Am visat ca eram in casa mea in living si mama a intrat pe usa îmbrăcată în rochia ei de mireasa.Am întrebat-o ce face îmbrăcată asa de mai multe ori stiu ca mi-a răspuns că trebuie să meargă undeva dar nu am inteles unde. Apoi m-am ridicat din pat si am observat apa curata care intra pe gresie in casa de undeva de afara. Cand m-am dus intr-o altă încăpere aceea avea apa pe jos si de undeva dintr-un perete mi-a sărit apa in ochi si m-am trezit.Ma puteti ajuta cu o explicație a visului meu? Va rog mult!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce ți-e și cu visele astea...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mama ta merge undeva imbracata in rochie de mireasa. Unde poate merge? Sa se marite.
Nu stiu ce inseamna apa care iti intra in casa dar pana nu te izbeste in fata nu te trezesti la realitate. Probabil apa e adevarul. E ceva ce tu nu observi acum si trebuie sa-ti intre in casa si sa-ti vina in fata ca sa fii conștient de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. De obicei visul ti-l controlezi tu.
Cat despre trezirea brusca e normal, acele imagini par "reale". Si eu aveam problema asta, acum ceva ani, cand eram mai mic, si de atunci mi-a ramas cosmarul acela in minte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Visul cu rochie alba prevesteste - pentru fete - logodna, nunta, iar pentru femei armonie in casa si, poate, revigorarea vechii relatii sentimentale cu sotul.
4. Apa
Simbolul subconstientului, apa ne da viata si ne mentine in viata, curatandu-ne de murdarie. Daca apa curge normal, visul are semnificatii pozitive. In cazul in care se revarsa si inunda imprejurimile, ea prevesteste un pericol, despre care putem afla mai multe detalii din celelalte simboluri. Apa limpede simbolizeaza fericirea, iar cea tulbure, o intorsatura nefericita din viata.
Atunci când visezi o inundaţie în casă este semn că în sinea ta se pot da nişte lupte existenţiale, te simţi cuprins de sentimente negative şi treci printr-o perioadă în care îţi vine greu să îţi exprimi trăirile faţă de ceilalţi. Este posibil să ai o perioadă mai dificilă, în care nu te simţi chiar în apele tale şi în care îţi vine greu să te motivezi să faci orice. Acest vis poate anunţa poate anunţa probleme de sănătate şi evenimente neplăcute care sunt în strânsă legătură cu zona ta de confort. Vei experimenta nişte stări mai neplăcute, te poţi simţi luat pe sus de nişte energii negative şi sunt şanse chiar să îti revii destul de greu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am visat de o mie de ori un urs negru(care chipurile, prevesteste moartea) si na patitnimeni nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se spune cand visezi mireasa ca moare cineva, dar nu vreau sa te ingrijorez si eu am visat lucruri din astea se spune ca moare cineva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează