|

Buna ziua domnilor, vreau sa fac un experimentt pe trupul meu, adica vreau sa fac proiecţie astrala.Vreau sa stiu tot despre proiecţiei astrale si cum se face si ce beneficiu voi avea si care sunt efectele secundare si daca exista vreo consecinta si daca se poate muri din asta, adica sa speram ca sufletul se va intorce in trup dupa experiment.In primul rand vreau sa stiu exct cum se face si ce-mi trebuie pentru asta.SAU daca imi pot opri inima pentru cateva secunde sau minute si in timpul acela sufletul sa poata trece pentru cateva minute in cealalta entitate ..Va Multumesc!

15 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu zic să stai cuminte!

| a răspuns:

Incearca tu si daca merge, vreau si eu! laughing
Cauta pe Youtube de-astia care au facut deja. Nu stiu despre romani, insa straini sunt cu duiumul. Vezi si tu ce zicwinking

| a răspuns:

Trebuie sa intri într-un stadiu numit transa. Cauta pe net cum se întra în transa.

| a răspuns:

În transa, respectiv lumea astrala sa gândești pozitiv și de bine, ca să poate îndeplini orice dorința din câte am auzit sa te vindeci, sa ramai fără bani, etc.

| a răspuns (pentru costinvlad):

Cum adica sa te vindeci sau fara bani?

se poate ca sufletul energia care iese din mine sa numai vina inapoi in trup si cum ma voi intoarce inpoi in trup?

| a răspuns:

Cauta o vrajitoare sigur te va ajuta, cel putin vei fi mai usor cu o suma astfel vei avea mai multe sanse sa decolezi

| a răspuns:

Partea cu opritul inimii nu are nici o legătură cu proiecția astrală.

Proiecția astrală este o abilitate ca orice altă abilitate pe care o poate dobândi un om iar asta se face prin exercițiu.

Ca un exemplu dacă vrei să înveți să mergi pe bicicletă, prima oara te uiți să vezi cum arată o bicicletă, ce fel de bicicletă ți se potrivește, pe care te simți confortbil, apoi o iei și începi să exersezi.

Cam așa ceva e și cu proiecția astrală, în primă fază caută informați despre și citește din mai multe surse, mai multe perspective si metode și vezi ce te atrage mai tare. Apoi ia acea metoda și practică, o săptămână, o luna, două, trei, un an și vezi unde ajungi.

Felul în care vorbești despre proiecția astrală îmi sună a căutarea unui șampon împotriva mătreții, beneficii, efecte secundare...

Eu îți recomand până la proiecția astrală să mai citești despre spiritualitate, să înțălegi legatura ta cu partea cealaltă, să te descoperi pe tine ca om, ca divinitate.

https://vimeo.com/25068321 sunt cațiva oameni aici care au o mulțime de informații

http://www.astralinfo.org/astral-projection-methods/ aici sunt mai multe metode legate de proiecția astrală

https://www.scribd.com/......orp-or-Ale - o carte despre subiect; poți să mai cauți despre autor, vei găsii mai multe informații.

| a răspuns (pentru Shammal):

Este bun şi nu prea exemplul cu bicicleta. Mai repede asociezi cu învăţatul la vioară. Îţi trebuie un profesor bun şi multe exerciţi.
FOARTE IMPORTANT. Nu începe singur după ce citeşti în cărţi sau vezi pe net. Este OBLIGATORIU să fie lângă tine cineva iniţiat, altfel rişti ori să nu ajungi la rezultatul dorit, ori să...

| a răspuns (pentru gogu220):

Sa ce?

| a răspuns:

Fuge sufletu si nu-l mai prinzi. Eu zic sa-l legi bine mai intai de pat sau ceva. In caz ca vrea sa fuga sa nu poata.

Ia niste lanturi d-alea cu zale groase, sa nu cumva sa-l rupa.

Incuie usa, baricadeaza geamu, etc. Ia niste paznici in caz ca-l vad sa-i dea una sa-l lesine.

In rest ar trebui sa fie ok. Daca-l prinzi n-are ce sa se intample. Daca nu vrea sa intre inapoi in corp il ameninti... Trebuie sa vrea.

Iar daca vrei sa-ti opresti inima, trebuie sa o rogi frumos si sa fi convingator. Eu ma inteleg mai bine cu ea in ultima vreme, se opreste cand ii spun. Uneori mai uita sa porneasca si mai vine salvarea, da e ok.

| a răspuns (pentru gogu220):

Dacă te gandești și la bicicletă ai nevoie de cineva lângă tine care să te susțină să nu cazi, să te îndrume, să te încurajeze, să te ridice dacă e să cazi, s-a.m.d.
Nici cu bicicleta nu e recomandat să începi singur doar dacă vrei tu și ai un spirit mai neînfricat ceea ce e valabil si pentru proiecția astrala aș zice. Eu îmi susțin exemplul și spun că este destul de relevant.

| a răspuns (pentru Shammal):

Pe vremea mea copii învăţau singuri să meargă pe bicicletă fără caşti sau cotiere, dar cu proiecţia astrala, spiritismul, şi altele de genul acesta nu e destul să aibă cine să te ţină de şa, chiar ai nevoie de un specialit care să ştie despre ce e vorba.

| a răspuns (pentru Nyku7877):

Te gândești la trup CV genu cauta pe net

| a răspuns (pentru Nyku7877):

Pai îți poți programa viata ta cum vr tu probabil. Dacă o sa îți dorești să fii sărac vei fi sărac.

| a răspuns:

Imi pare rau, nu poti asa ceva.
S-ar putea sa experimentezi asa ceva cand esti pe moarte, dar cred ca totusi merita sa traiesti.