| Attis22 a întrebat:

Ce credeți că este succesul?

Răspuns Câştigător
| Nobody04 a răspuns:

Toți își doresc să aibă succes, dar prea puțini înțeleg ce înseamnă cu adevărat succesul. Succesul nu este întotdeauna ceea ce se vede cu ochiul liber din exterior. Succesul este înainte de toate o stare aparte. O stare pe care ești sau nu capabil să ți-o creezi. Succesul este înainte de toate o luptă. O luptă cu tine însuți. Succesul este acea bătălie pentru un vis în care de cele mai multe ori doar tu singur crezi. Succesul înseamnă să aduci zâmbete și totodată prin propria ta reușită să faci lumea să creadă că pot și ei la rândul lor să-și depășească limitele. Succesul înseamnă o familie frumoasă care să creadă cu adevărat în tine și care să te susțină zi de zi. Succesul înseamnă să adormi cu sufletul curat și liniștit la gândul că ți-ai îndeplinit cu succes atribuțiile pe ziua de azi. Succesul înseamnă să ai liniște și să faci ceea ce te reprezintă. Succesul ești tu, prin prisma a ceea ce acumulezi zi de zi. Succesul înseamnă experiență. Succesul înseamnă să zâmbești chiar si atunci când la interior există bătălii doar de tine știute. Succesul nu înseamnă neapărat aplauze. Faptul că mulți nu apreciază reușita ta, asta nu o face mai neînsemnată. Nu uita asta niciodată. Ești tu, alegerile tale și asumarea din final. Cele trei borne din drumul tău spre succes!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Succesul este simtul (individului) de satisfactie a lucrului bine reusit.
Asa cum si frumusetea sau bogatia sunt relative, si succesul este relativ. Ceea ce pentru unul pare aproape de neatins, pentru altul poate fi o chestie de rutina.

Un exemplu: cel care reuseste sa ia examenul de conducere auto a avut un succes. Acelasi elemente pentru un sofer (cu vechime) sunt lucruri banale, de oate zilele.

| Apokales a răspuns:

Este ceea ce vrei tu sa fie.

| Brizbriz a răspuns:

Sa ma casatoresc cu Barbara Palvin
funda? big grin

| SufletAlbastru a răspuns:

Pentru mine, integritatea, conștiința și inocența spirituală intacte. Până la moarte.

| canalizaree a răspuns:

Succesul pentru mine arata un vis indeplinit pentru care au muncit, sau poate chiar si o viata echilibrata si armonioasa, succesul poate insemna alte lucruri pentru tine.Dar pentru cele mai multe persoane, succesul inseamna un scop indeplinit.