anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din cate am inteles, scopul vietii e sa ne inmultim, sa creeam samd. Dar ce scop au toate astea cand intr-o zi o sa vina apocalipsa?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum inmultirile cam scad din cauza inselaciunii si a baniilor, din ce in ce mai putine persoane dau nastere si atunci vom ajunge in haos cand nimeni nu va iubi si vor aparea mai multe conflicte, furturi, agresiuni sexuale, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce apocalipsa frate apocalipsa beri cand o sa scurga tone de litri de bere peste noi si o sa murim beti nu-i urata apocalipsa asta serios daca ai 8 clase nu crezi in de astea

| dydy21 a răspuns:

O sa iti raspund prin cateva intrebari:
1.Sa presupunem ca se stie sigur ca peste 50 de ani va veni apocalipsa. Ce o sa faci? O sa te sinucizi, sau o sa iti continui viata?
2.De unde sti ca pana o sa vina apocalipsa nu vom reusi sa gasim o alta planeta locuibila, sau ca vom putea noi sa cream conditii favorabile vietii pe o alta planeta si ne vom muta acolo?

| Stefania96dfg a răspuns:

Avem un scop in viata pe care trebuie sa-l indeplinim! Fara u scop degeaba am traii! Scopul nostru e sa ne inmultim si nu doar asta mai sunt ffffoarte multe! Apocalipsa ( cand va veni, daca va veni ) asta e! Asta inseamna ca fiecare clipa trebuie traita! Aceste scop de inmultire, ne face fericiti! Si tu la vremea ta vei fi mama, apoi bunica si poate stra-bunica! Nu trebuie sa te gandesti ca viata se va termina daca va veni " apocalipsa "! Eu sunt sigura ca va vanii peste milionae de ani, dar oricum traieste-ti viata si bucurate de fiecare clipa happy

| ralucaralu a răspuns:

Apocalipsa poate veni chiar si dupa ce noi nu mai suntem. Viata e facuta ca sa ne bucuram de ea, desi nu prea facem asta.

| ButelieCuPetrol a răspuns:

Aceasta usturime mass-mediana, este doar o indobitocire si o dezinformare intergalactica.Cu toate astea, stiind prea bine despre ce "interes francmasonic" vorbim.Ar trebui sa incetam aceasta "dedublare" a noastra ca niste inraiti cunoscatori ai totului.Acesti ilustrii ai omenirii sunt de fapt niste comercianti de abstract.

| Angel0 a răspuns:

Nu este acela scopul vietii.Mai cauta.

| Leocerba a răspuns:

Stii vorba aia șoadă: cate bordeie,atatea obiceie? cam asta se intampla si cu scopurile,ca-s mai multe si nu doar unul, pe care tu il intitulezi sui-generis "scopul vietii".
Cat priveste faza cu apocalipsa,adevaratele persoane credincioase(Adevaratele, da?) pe care le-am cunoscut au o capacitate de a-si administra viata prin raportare la reperul divin care pare(in ochii lor) mai degraba luminos si nu prin raportarea doar la o apocalipsa amintita smintit de des, menita sa sperie si sa turteasca spiritele mici.