| Mădă0611 a întrebat:

E stiinta, nu altceva. Soooo... Carnea nu imi face bine, asa ca n-o mananc. Cand e vorba de mancare, ma streseaza unii cu "de unde iti iei proteinele necesare?". La cat efort depunem, adica aproape de 0 laughing, mai avem nevoie de "proteinele necesare" de care aveau nevoie stramosii nostri? Am observat ceva la caini. Cei legati sau inchisi in spatii mici se imbolnavesc de la carne multa, ceilalti nu. Banuiesc ca "proteinele necesare" ar fi baiul. In cazul oamenilor nu e tot asa?

63 răspunsuri:
| Mădă0611 explică (pentru AndreiWeisz):

Eu "La cat efort depunem, adica aproape de 0 laughing, mai avem nevoie de "proteinele necesare" de care aveau nevoie stramosii nostri?"

Tu "Bai tu esti proasta de impungi laughing Proteinele necesare nu au treaba cu stramosii, ci cu aminoacizii esentiali pe care corpul nu ii poate sintetiza, are nevoie sa ii primeasca prin alimentatie. Daca esti batuta in cap, nu mai si semnaliza."

Tu "Am zis eu ca tu la 50 de kg trebuie sa consumi la fel de multe proteine ca mine, la 100+ de kg?"

Deci, esti prost. Recunoaste, ca sa nu imi iau ban. E compliment, ca de fapt tu esti la superlativ.

Mie imi pari umflat doar. Si cine ar recunoaste ca ia steroizi? devil Data viitoare nu te mai baga in seama ca n-ai cu ce, pe bune.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru Mădă0611):

Iar esti pe langa subiect? Ti-am explicat de ce atat tu cat si bunica-ta aveti nevoie de proteinele necesare. Aportul proteic se face in functie de greutate. Si acum si pe vremea stramosilor. Lasa-te ca iar bati campii

| Mădă0611 explică (pentru AndreiWeisz):

laughing subiectul e al meu, n-am cum sa fiu pe langa. Proteinele necesare era scris intre ghilimele, adica ce crede majoritatea ca avem nevoie, numa' ca necesarul meu nu e necesarul celor de acum cateva decenii, sau al celor care depun efort fizic, deci nu am nevoie de "proteinele necesare" lor.

Nu imi place sa blochez lume. Data viitoare nu te obosi sa imi raspunzi la vreo intrebare ca oricum n-o pricepi.