| InYourMind a întrebat:

Ești asasin profesionist,platit de contele X sa ii ucizi dușmanul,baronul Y.
Afli că baronul e pasionat de antichități și parfumuri. Decizi sa intri in conacul lui drept comis voiajor,care vinde obiecte și parfumuri rare obținute din călătoriile sale celor pasionați.
Afara este frig,se lasă seara. Ajungi la ușa conacului,bagi de câteva ori,îți deschide o menajera,ii spui de ce ai venit,ești poftit înăuntru într-o cameră în așteptarea baronului. Te faci comod,îți lași pe scaun paltonul,fularul,căciulă și mănușile,te așezi și îți umpli un pahar de vin. Între timp apare baronul,ii spui o poveste cum că ai aflat de pasiunile lui ca urmare a vizitelor făcute prin lume. Te așezi și începi să îi prezinți suvenirurile și parfumurile.
Este momentul potrivit pentru a-l asasina. Totuși, riști să fi văzut sau auzit de vreo menajera.
Cum faci sa îl ucizi fără că acesta să scoată vreun sunet ori tu să lași vreo urmă că acesta a fost ucis și nu a avut parte de o moarte subită?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ii scapi in camera "Vaduva Neagra", "gravida", precum si cativa pui de scorpioni asasini, dupa care stabilesti o noua intalnire peste o saptamana si pleci.
Cand te intorci, vei putea constata activitatea musafirilor, lasati in conac.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca zici de conte si baron... ma gandesc undeva prin secolul XV, deci nu exista asa multa tehnologie si tehnici medicale mai "performante". Motiv pentru care, ca un asasin platit, as avea si o substanta periculoasa in parfum care face lumea sa innebuneasca (ca doar sunt profesionist, nu?).

Apoi ala isi da frumos cu un parfum, innebuneste, o ataca pe menajera si eu o salvez. Iar singura solutie era sa il omor pe acel baron.

Acum cei de la logistica nu o sa stie cum s-a intamplat asta daca medicina nu a avansat asa de mult incat sa ii faca analizele de sange.Si totusi... asta este un asasin profesionist? Ma asteptam la un plan mai bun din partea lui, sa vina in alte nopti la casa baronului, sa pregateasca terenul, ca dupa sa fie mai usor sa il asasineze. Asa ceva gandim mai "din timp" ar fi fost mai putin subtil.


Insa, faptul ca ai pus aceasta intrebare in aceasta categorie si totul pare cumva spus cursiv, ma gandesc ca este un element cheie in poveste pe care nu il vad eu si probabil ar fi trebuit sa ma leg de el prima data, acesta ducand la solutie. Dar mna... atat am putut ^_^. Si totusi... acel conte Y nu mai este mentionat ca si conte Y, ci doar ca un conte, sper ca este vorba de acelasi thinking

| InYourMind explică (pentru DoarBogdan):

O fi, n-o fi, nu știu, ideea era că asasinul însuși să fie fix ultima persoană suspecta.
Când or inventa ăștia categoria de "imaginație" o sa fiu acolohee hee

| DoarBogdan a răspuns (pentru InYourMind):

Pai cred ca asta este si motivul pentru care nu se inventeaza una.

| InYourMind explică (pentru DoarBogdan):

crying si mai am inca atât de multe idei.

| DoarBogdan a răspuns (pentru InYourMind):

Rațele nu au idei. Dar mai zi, totusi. Poate fur una ^_^

| InYourMind explică (pentru DoarBogdan):

A fost o dată o rata care făcea oua de aur si într-o zi o venit un băiat sa o fure. Atunci când o tinea in garage, oil de aur a prins aripi și a ateriza in capul băiatului, facandu-l sa leșine pentru toată viața. Endhee hee

| DoarBogdan a răspuns (pentru InYourMind):

Cata... cruzime sad
Saracul baiat, poate voia si el o omleta.

| InYourMind explică (pentru DoarBogdan):

O devenit el omletahee hee

| Panamax a răspuns:

Sunt om de afaceri si ii povestesc baronului motivul vizitei si astept o contraoferta.

| sbyred a răspuns:

Strangulat, apoi dat foc conacului avand grija sa nu scape nimeni

Întrebări similare