anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello. Ce stiti despre legea atractiei?
Atragi ceea ce gandesti, ceea ce esti.
Dar daca cunosti o persoana care se aseamana cu tine putin, tu esti atras de acea persoana, si cealalta nu de tine. Aici cum e?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aici cum e? Aici e invers.

| relian a răspuns:

Legea atractiei dintre persoane este poveste, ceva sa dea frumos laughing
Daca tu nu ai in comun multe cu o alta persoana, nu exista nici o atractie, poti tu sa te gindesti mii de ani, nimic nu se va intampla intre cei doi.

Persoanele se atrag, atunci cand au multe chestii in comun, cam aia e tot, restul e poveste.

| Seba2013 a răspuns:

Daca vorbesti din punct de vedere al stiintelor sociale (sociologie) cred in organicism (anima mundi) nu in pozitivism. Cred ca omul este o fiinta sociala nu singulara, egoista si solitara. Cred ca daca se deschide la relatii si comunicare are o dezvoltare psihosociala mai sanatoasa. Freud vine in topic cu partea culturala insa cum nu este organicist incepe sa fabuleze (minimeaza partea sociologica ca sa isi afirme teza reductionista si mecanicista). De aceea Erich Fromm se distantiaza de el.

Daca vorbesti din punct de vedere al stiintelor naturale cred ca trebuie sa stim sa punem si bariere nu doar poduri. Multe expectative ajung sa frustreze si chiar multe relatii ajung toxice pentru propia identitate. Din punct de vedere biológic nu poti sa faci orice fel de axiomática, taxonomie sau conjunct (teoría multimilor), pentru ca substanta are in ea codificata un fel de alergie (intoleranta) la anumite particule. Le vede straine nu familiare. In chimica care este aproape de biologíe nu toate amestecurile si compusii aduc fericirea ci alterarea. Asa se intampla si in fízica si in realitate.

Insa trebuie mult discernamant pentru ca in aceste teze s-au interpus multe scoli care vorbesc dezordonat.
In 1 Corinteni 2:14 spune sa JUDECAM DUHOVNICESTE. Deci trebuie sa fim mai analisti si calculati in actiunile noastre. In Filipeni 1:10 apare termenul "cercaţi" care insemna discernamant.

Cand Platón vorbeste de lumea ideilor, Aristotel de substanta si accidente. Atomistii de corpuscularianism. Lebinz de monadologie. Stoicii de ratiuni seminale si etc., vad lupta dintre naturalia si artificialia din biologíe si geologie. In teoría asta a comunicatiei apare conceptul de SPECIE care nu accepta in conjunctul ei orice fel de agent. Aletheia nu ii aparenta ci esenta (adevarata substanta) un univers structural. Toti acestia ne vorbesc de adevaratul pansomatism nu aparente/reprezentari.

Vezi dilema naturalia/artificialia de LINNEO Y BUFFON.

Vezi si acest articol ca aici apare toate conceptele astea daca stii biologíe.
https://www.madrimasd.org/blogs/universo/2006/01/03/11536

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred în legea atracției dacă nu acționezi in a obține acel lucru. De exemplu, îți poți dori cu ardoare sa obti un milion de euro, dar dacă nu muncești pentru a strânge aceasta sumă de bani, nu o să-i ai in veci.

| dan6783 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar fi culmea ca un pocait indoctrinat sa creada in legea atractiei.

| anonim_4396 explică (pentru dan6783):

Nu sunt pocăită și nici îndoctrinată, doar cred în acțiune și câștig.

| nevermind1234 a răspuns:

In primul rand legea atracției funcționează indiferent dacă tu crezi sau nu, la fel ca legea gravitației. Numai ca lumea se așteaptă la miracole și milioane de euro sa oice din cer. Nu frate. Pur si simplu atragi(deși prefer alt termen mai degrabă "devii conștient de") acele lucruri, persoane, evenimente cu care tu rezonezi. Nu e vorba sa atragi pe cineva care se aseamănă cu tine. Aici e vorba ca persoanele pe care le atragi in viața ta vor fi exact așa cum te aștepți tu sa fie. Dacă tu gândești ca fetele de azi sunt rele, tu vei cunoaște numai fete rele, care să-ți confirme asta. De ce? Pentru ca daca te aștepți ca ele sa fie rele, automat le vei trata ca atare iar ele vor răspunde așa cum ceri. Adică daca eu il iau pe unul de prost si îl tratez de sus cu dispreț, cum vrei sa reacționeze? Legea asta se refera la ceva gen un filtru : tu crezi "ceva", ai sa vezi numai acel ceva, nu pentru ca nu există și "altceva", ci pentru ca ești orbit de convingerile tale. Uite un mic test ca sa înțelegi legea atracției. Gândește-te la un nr gen 1356, 4499, etc, alege unul, scrie-l eventual pe o hârtie si uita-l. Eh, ai sa începi sa-l vezi peste tot : ca dată, oră, scor la jocuri, suma de bani, cod pe ambalaje, etc, etc. N-ai atras nimic, nu e nici o magie. Pur si simplu ai devenit conștient de existența acelui număr si creierul tău tresalta si te face atent, pentru ca altfel nu ai baga de seama acel număr. Nu aștepta miracole de la legea atracției. Pur si simplu dacă vrei ceva, vei deveni conștient de oportunitățile prin care poți obține acel ceva.
Baftă la fete frumoase!

| NoName22331 a răspuns:

Salut, Adevărul este că trăim în era informației și există foarte multe păreri și opinii despre absolut orice subiect.
Studiez de câțiva ani această topică numită spiritualitate, nu pot spune că sunt chiar un specialist dar dețin o mulțime de informații uimitoare și aș putea să le împărtășesc cu tine.
Pentru început gândește-te la această lume ca la un joc.
Ca orice joc acest joc numit viață are anumite legi numite legile universului. Universul nostru este manifestat în urma acestor legi iar una dintre ele este legea atracției.
Noi devenim ceea ce gândim. Cum și de ce? Îți voi explica în următoarele rânduri.
De-alungul zilei avem o mulțime de gânduri în capul nostru, gânduri pozitive sau negative.
Atunci când îți pui atenția pe un anume gând el îți induce o anume stare. Spre exemplu:
"Ahh uită-te la el.e un mincinos așa mare, mi-aș dori să nu îi mai văd fața,,
Acest gând este unul negativ iar stările, emoțiile pe care acest gând le manifestă sunt următoarele:
Indignare, judecare, nemulțumire, etc.
Deci plecând de la un gând negativ a urmat o stare negativa, corect?
Buun, iar acum ce pleacă de la o stare, emoție negativă? O acțiune negativă. Poate fi certatul cu o persoană, băutul, fumatul, depinde de cât de puternică este emoția și de persoană în sine.
Iar acum. Ce se întâmplă când o acțiune se repetă? Devine un obicei.
Asta ce înseamnă? Obiceiurile reflectă pe noi înșine, ca persoană, iar asta mai departe ne dictează destinul.
Deci acum ai înteles legea atractiei, de ce devenim ceea ce gândim.
Sunt mult mai multe informații despre acest subiect dar nu am să intru în prea multe detalii. Dacă dorești mai multe informații îmi poți scrie și îți voi răspunde.
O zi plăcută îți doresc.