|

Imi poate spune si mie cineva daca are destul de des vise lucide? Daca da, imi explicati varianta cea mai buna si cea mai usoara? Multumesc anticipat

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa iti explicam ce anume? cum sa ai vise lucide? eu personal niciodata nu am avut un vis lucid, dar sunt multe site-uri in care ti se pot explica diferite tehnici despre cum sa ai un vis lucid, e destul de greu de explicat ca sa iti spuna cineva pe TPU direct, cel mai bine poti citi tu pe un site despre asta fiindca asa cum am zis, sunt foarte multe site-uri in legatura cu treaba asta, insa nu cred ca exista o metoda usoara, toate sunt grele, nu am auzit de metode usoare, de cele mai multe ori visurile lucide apar din intamplare.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti tine minte niste franturi din vis daca au fost inainte sa te trezesti. Vise lucide nu exista.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Visele lucide sunt păcăleli.
Există starea de veghe și starea de somn. Acestea presupun stări fiziologice diferite ale creietului. Starea de conștiență și memoria din cele două trăiri interferă, din acest motiv îți amintești când te trezești de un vis visat. La fel, în decursul unui vis, ai conștiința că ești în stare de vis uneori. Dar cum validezi că au un vis și acela este lucid. Și ce semnificație ar avea această stare pentru viața ta, înafară de un ezoterism monden ca să scapi de plictiseală?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu am auzit de vise lucide, in schimb am auzit de viziuni sau vedenii. Acestea Biblia le numește daruri ale Duhului Sfânt. Daca te pocăiești si te rogi lui Dumnezeu sa te binecuvânteze cu daruri ale Duhului Sfânt, Biblia spune ca se poate sa le primești. Aceste daruri sunt: viziuni, proorocii, vorbirea in alte limbi, darul tămăduiri si altele.In schimb am auzit ca si cei care cred in Satan au aceleași daruri de la duhul lui cel rău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează