Cu totii visam seara cand dormim, te asigur de asta.
Nu vad nimic ciudat in cele pe care le spui.
Mai rau este daca "visezi" cand esti treaz, atunci este o problema de natura psihica.
Bună.Eu personal, nu cred in totalitate in semnificatia viselor, adica nu cred ca toate visele au o semnificatie insa, tin sa cred ca unele sunt avertismente date.Ma refer la faptul ca daca visezi ca iti cad dintii, nu inseamna ca ve știrbii la propriu insa, poate prevesti faptul ca ceva rau se poate intampla
Doar vise de noapte aparute din obsesiile tale care te macina peste zi. Stai linistit, ca nu se vor adeverii.
Da, visele pot avea o semnificație, dar nu una supranaturală. Ele sunt modul creierului de a procesa amintiri, emoții și stresul de peste zi. De asta apar persoane cunoscute, situații ciudate sau temeri (ex: conflicte). Nu înseamnă că se vor întâmpla în realitate. Faptul că visezi des acum poate fi din cauza anxietății, oboselii sau că dormi mai superficial. E normal. Unii dau semnificatii, si am gasit cateva vise interpretate aici https://www.femmepedia.ro/semnificatii/vise/ dar cam toate zic acelasi lucru - tot ce visam vine de la ce ne framanta cu adevarat. Si eu visez des tot felul de nebunii dar le ignor, incerc sa vad daca fac ceva gresit, sa indrept ceva si apoi ma linistesc si nu mai visez tot felul de dracovenii. Sper sa te fi ajutat. Zi faina!