anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am mai intampinat o problema. Dupa instalare mi-a aparut o noua partitie.Eu windowsul l-am instalat in C.E singura partitie.Inainte aveam 3 pe cel vechi.Cum am mai spus, am o singura partitie de 4GB..Am dat la disk management ca s-o sterg si nu merge.Imi arata ca din 99mb mai sunt 66 free.Dar cand intru e goala.S-a format cand am instalat w7? Iar diferite programe s-au instalat in ea si de aceea nu merge s-o sterg? nici macar s-o formatez? sau s-o maresc...ea se numeste "system reserved", dar i-am schimbat numele, nu mi placea si a ramas local disk F.

4 răspunsuri:
| Kasya a răspuns:

Am aflat ca nu trebuie s-o sterg, nici macar nu merge, doar s-o ascund.Dar la ce ajuta ea? La boot? Daca vrea sa intalez iar w7 merge s-o sterg sau o sa-mi apara alta?

| gelu1970 a răspuns:

EnyaCalliah invata sa formatezi.
trebuie sa elimini absolut totul inainte sa incepi a formata.

anonim_4396
| Anonim explică:

Oricand schimbam windows-ul acea partitie se face singura. Dupa cum ai aflat este partitie rezervata si in ea contine driveri fara de care pc-ul nu va porni. Nu trebuie sa ii schimbi litera sau sa incerci sa o stergi.Nici nu poti de fapt. Fara ce se afla in partitia aia nu va putea citi hardul. las-o asa si nu o cauta cu lumanarea.